Peio, Viqui i Curro

(CAT)
Peio és sacerdot, Viqui és monja. Han muntat un hospital de campanya a l’Església de Santa Anna, a uns trenta metres del Portal de l’Àngel, un carrer comercial de Barcelona.

Allí acullen a emigrants adolescents que van buscant empara.

Peio es va posar en contacte amb Curro, dissenyador, que amb l’ajuda d’un fuster del Raval i uns exsensesostre, van enginyar un somier de posar i treure sobre els bancs de la capella. Disseny social i solidari.

Curro és Curro Claret, professor d’un dels Tallers de la Festa 2018, col·laborador de la Fundació Arrels i que ja en el llunyà 2010 havia dissenyat un banc d’església convertible en llit, al qual va batejar com Per l’amor de Déu. El banc mai va arribar a produir-se ni el va comprar cap parròquia.

Aquest text aquesta inspirat i afusellat en part del text Una parella divina, de Juli Capella, publicat el 29 de juliol en El Periódico.

 

Curro_21

Fotografia de Juan Lemus

 

Peio, Viqui y Curro

(CAST)
Peio es sacerdote, Viqui es monja. Han montado un hospital de campaña en la Iglesia de Santa Anna, a unos treinta metros del Portal de l’Àngel, una calle comercial de Barcelona. Allí acogen a emigrantes adolescentes que van buscando amparo.

Peio se puso en contacto con Curro, diseñador, que con la ayuda de un carpintero del Raval y unos exsintecho, ingeniaron un somier de quita y pon sobre los bancos de la capilla. Diseño social y solidario.

Curro es Curro Claret, profesor de uno de los Tallers de la Festa 2018, colaborador de la Fundació Arrels y que ya en el lejano 2010 había diseñado un banco de iglesia convertible en cama, al que bautizó como Por el amor de Dios. El banco nunca llegó a producirse ni lo compró ninguna parroquia.

Este texto esta inspirado y fusilado en parte del texto Una pareja divina, de Juli Capella, publicado el 29 de julio en El Periódico.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.