# estar-se a casa 18

(CAT)
Les exposicions virtuals del CRAI. ¿I que se suposa que és el CRAI, et preguntaràs?

El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) es crea l’any 2004 per la necessitat d’adaptar la Biblioteca de la Universitat de Barcelona a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) i a l’Espai Europeu de Recerca (EER). Seguint les seves directrius, l’aprenentatge, la recerca i la formació continuada i integral de les persones esdevenen centrals al CRAI on faciliten l’accés als recursos d’informació i ofereixen serveis de qualitat per contribuir a la creació i difusió del coneixement i a la formació integral dels futurs professionals.

Ara que ja saps que és el CRAI, pots, entre altres coses, navegar per les seves exposicions virtuals, segur que com a mínim et sorprendran.

Una proposta d’Oscar Guayabero

 

In dark times

 

# estar-se a casa 18

(CAST)
Las exposiciones virtuales del CRAI. ¿Y que se supone que es el CRAI, te preguntarás?

El Centro de Recursos para el Aprendizaje y la Investigación (CRAI) se crea el año 2004 por la necesidad de adaptar la Biblioteca de la Universidad de Barcelona al Espacio Europeo de Educación Superior (EEES) y al Espacio Europeo de Investigación (EEI). Siguiendo sus directrices, el aprendizaje, la investigación y la formación continuada e integral de las personas se convierten en centrales en el CRAI donde facilitan el acceso a los recursos de información y ofrecen servicios de calidad para contribuir a la creación y difusión del conocimiento y a la formación integral de los futuros profesionales.

Ahora que ya sabes que es el CRAI, puedes, entre otras cosas, navegar por sus exposiciones virtuales, seguro que como mínimo te sorprenderán.

Una propuesta de Oscar Guayabero

 

CRAI_2

 

La imatge destacada correspon a l’exposició virtual de l’CRAI / La imagen destacada corresponde a la exposición virtual del CRAI
100 anys del descobriment del protó: Rutherford, pare de la Física Nuclear

La imatge de l’interior correspon a l’exposició virtual de l’CRAI / La imagen del interior corresponde a la exposición virtual del CRAI
Històries ocultes dels elements