# estar-se a casa 39

(CAT)
Fira de llibres. La fira de llibres d’art, que amb el nom de Libros Mutantes, es celebrava a Madrid s’ha convertit, a causa de la pandèmia, en un aparador a la web. Es poden veure unes 90 publicacions de tot tipus; cadascuna d’elles amb una fitxa amb les dades tècniques, la reproducció d’algunes pàgines, la portada, textos en castellà i/o anglès i alguna foto o vídeo de l’autor o el projecte. Un passeig entretingut pel fascinant món de les publicacions i artefactes alternatius que si bé no permet veure la totalitat de les peces té l’avantatge de no haver de patir empentes, evitar les esperes quan algú aquesta mirant precisament el llibre que tu volies veure, estalviar els diners de l’entrada i no tenir horari d’obertura o tancament. A gaudir-lo.

 

Y el tigre

 

# estar-se a casa 39

(CAST)
Feria de libros. La feria de libros de arte, que con el nombre de Libros Mutantes, se celebraba en Madrid se ha convertido, debido a la pandemia, en un escaparate en la web. Se pueden ver unas 90 publicaciones de todo tipo; cada una de ellas con una ficha con los datos técnicos, la reproducción de algunas páginas, la portada, textos en castellano y/o inglés y alguna foto o video del autor o el proyecto. Un paseo entretenido por el fascinante mundo de las publicaciones y artefactos alternativos que si bien no permite ver la totalidad de las piezas tiene la ventaja de no tener que sufrir empujones, evitar las esperas cuando alguien esta mirando precisamente el libro que tu querías ver, ahorrarte el dinero de la entrada y no tener horario de apertura o cierre. A disfrutarlo.

 

Libros_Mutantes_1Libros_Mutantes_3Libros_Mutantes_2