# estar-se a casa 40

(CAT)
Premsa i cinema. Pel que fa a la premsa, volem pronunciar un Hola! i un Adéu!. Un Hola! a Diari de Barcelona, una proposta en format digital que recupera la mítica capçalera del diari original amb més de 200 anys d’història. La proposta prové de la Universitat Pompeu Fabra i es formalitza en un mitjà de comunicació diari realitzat pels seus estudiants. Una iniciativa del grau en Periodisme que compta amb la col·laboració dels graus de Comunicació Audiovisual i de Publicitat i Relacions Públiques. Un nou referent informatiu per a la ciutadania amb especial èmfasi per a la generació de joves d’entre 16 i 30 anys. El Adíos! és per Rockdelux, que edita l’últim número, el 394. Un lliurament atípic en el qual s’ha donat una pàgina i la llibertat de parlar del que vulguin a cadascun dels seus col·laboradors. El resultat és una curiosa i eclèctica selecció de discos, sèries, pel·lícules o llibres que permeten al lector un viatge fascinant per la cultura popular dels últims anys.

I si parlem de cinema tenim un parell de suggeriments. Una immediata, des del 7 de maig, a Sauvage TV es pot veure l’estrena de Pressure: las infinitas caras del caos, un curtmetratge de ciència ficció. L’altra per a la setmana que ve. Coincidint amb la Setmana de l’Arquitectura 2020, de l’11 al 15 de maig, cada nit a les 21:00, podreu gaudir d’una completa programació amb documentals i pel·lícules de no ficció sobre arquitectura i interiorisme. On ?, a betevé la cadena televisiva de la ciutat de Barcelona.

 

 

Donde los libros 

 

# estar-se a casa 40

(CAST)
Prensa y cine. En referencia a la prensa, queremos pronunciar un Hola! y un Adíos!. Un Hola! a Diari de Barcelona, una propuesta en formato digital que recupera la mítica cabecera del periódico original con más de 200 años de historia. La propuesta proviene de la Universidad Pompeu Fabra y se formaliza en un medio de comunicación diario realizado por sus estudiantes. Una iniciativa del grado en Periodismo que cuenta con la colaboración de los grados de Comunicación Audiovisual y de Publicidad y Relaciones Públicas. Un nuevo referente informativo para la ciudadanía con especial énfasis para la generación de jóvenes de entre 16 y 30 años. El Adíos! Es para Rockdelux, que edita el último numero, el 394. Una entrega atípica en la que se ha dado una página y la libertad de hablar de lo que quieran a cada uno de sus colaboradores. El resultado es una curiosa y ecléctica selección de discos, series, películas o libros que permiten al lector un viaje fascinante por la cultura popular de los últimos años.

Y si hablamos de cine tenemos un par de sugerencias. Una inmediata, desde el 7 de mayo, en Sauvage TV puede verse el estreno de Pressure: las infinitas caras del caos, un cortometraje de ciencia ficción. La otra para la próxima semana. Coincidiendo con la Semana de la Arquitectura 2020, del 11 al 15 de mayo, cada noche a las 21:00, podréis disfrutar de una completa programación con documentales y películas de no ficción sobre arquitectura e interiorismo. ¿Dónde?, en betevé la cadena televisiva de la ciudad de Barcelona.

EaC_40