# estar-se a casa 41

(CAT)
Miscel·lània. Aquest és l’últim # estar-se a casa. El col·lectiu de la Festa del Grafisme espera que hagueu pogut gaudir d’aquests 41 post que hem compartit amb vosaltres, fidels lectors.
Sembla que lentament entrarem a la nova normalitat, tot i que ens sembla que per a aquesta pàgina serà una tornada a la normalitat; parlar de la Festa, de les coses que fan els membres del col·lectiu i qualsevol dels que han participat en alguna de les edicions anteriors . Us deixem algunes frases que ja teníem preparades, la descoberta d’un pintor, José María Díez que treballa barrejant la natura amb l’obra de l’home en una fascinant gamma de grisos i amb l’última genialitat de Bansky.
Esperem que encara que no sigui cada dia seguiu visitant aquesta pàgina i gràcies per la companyia.

 

El mundo va a Las hermosas nadas

JMDíez_1 JMDíez_2 JMDíez_3

 

# estar-se a casa 41

(CAST)
Miscelánea. Este es el último #estar-se a casa. El colectivo de la Festa del Grafisme espera que hayáis podido disfrutar de estos 41 post que hemos compartido con vosotros, fieles lectores.
Parece que lentamente entraremos en la nueva normalidad, aunque nos parece que para esta página será una vuelta a la normalidad, hablar de la Festa, de las cosas que hacen los miembros del colectivo y cualquiera de los que han participado en alguna de las ediciones anteriores. Os dejamos algunas frases que ya teníamos preparadas, el descubrimiento de un pintor, José María Díez que trabaja mezclando la naturaleza con la obra del hombre en una fascinante gama de grises y con la última genialidad de Bansky.
Esperamos que aunque no sea a diario sigáis visitando esta página y gracias por la compañía.

Un café vienés Y el tigre

Bansky