Somien els algoritmes en fer coses amb les mans?

(CAT)
A principis del mes d’octubre de 2021 (en concret del 8 al 10) va tenir lloc un esdeveniment que sota el nom de Barcelona Deep Collage proposava una trobada entre científics, artistes i ciutadans per expressar les vivències (¿sofertes, realitzades?) durant la pandèmia de COVID-19, així com les interaccions entre ciència, tecnologia i vida quotidiana que aquest episodi va fer aflorar.

Una reivindicació de la ciència i la tecnologia com a eina de progrés i una lloança a allò que podem tocar i manipular amb les mans després de tots aquests mesos en què la majoria de les activitats relacionades amb la cultura s’han hagut de gaudir digitalment.

L’acte que es va realitzar al Barcelona Supercomputing Center, al barri de Pedralbes va comptar amb la col·laboració de la Societat Barcelonina del Collage, que compta entre els seus membres amb diverses persones estretament relacionades amb la Festa, com Arcangela Regis, Juan Cardosa o Álvaro Sobrino. Els assistents van poder gaudir d’una taula rodona, un taller de collage sonor, tallers per a grans i petits, un taller impartit per Susana Blasco i les actuacions de My Space Dragon Hoard i Impro Side Story. Tot i que la majoria de nosaltres ens ho varem perdre, sniff, sniff, us deixem la peça de promoció de l’esdeveniment.

 

 

Deep_Collage_1 DeepCollage_2 Deepcollage_3 Deepcollage_4 Deepcollage_5

 

¿Sueñan los algoritmos en hacer cosas con las manos?

(CAST)
A principios del mes de octubre de 2021 (en concreto del 8 al 10) tuvo lugar un evento que bajo el nombre de Barcelona Deep Collage proponía un encuentro entre científicos, artistas y ciudadanos para expresar las vivencias (¿sufridas, disfrutadas?) durante la pandemia de COVID-19 así como las interacciones entre ciencia, tecnología y vida cotidiana que este episodio hizo aflorar.

Una reivindicación de la ciencia y la tecnología como herramienta de progreso y una alabanza a aquello que podemos tocar y manipular con las manos después de todos esos meses en los que la mayoría de las actividades relacionadas con la cultura se han tenido que disfrutar digitalmente.

El acto que se realizó en el Barcelona Supercomputing Center, en el barrio de Pedralbes contó con la colaboración de la Societat Barcelonina del Collage, que cuenta entre sus miembros con diversas personas estrechamente relacionadas con la Festa, como Arcangela Regis, Juan Cardosa o Álvaro Sobrino. Los asistentes pudieron disfrutar de una mesa redonda, un taller de collage sonoro, talleres para grandes y pequeños, un taller impartido por Susana Blasco y las actuaciones de My Space Dragon Hoard e Impro Side Story. Aunque la mayoría de nosotros nos lo perdimos, sniff, sniff, os dejamos la pieza de promoción del evento.

Deepcollage_6 Deepcollage_7 Deepcollage_8 Deepcollage_10

Collage_2