Una recomanació, Design Reviewed

(CAT)
En el nostre afany de promocionar el disseny gràfic en particular, no podem deixar de recomanar-vos un bloc molt peculiar, Design Reviewed.

Un projecte personal del dissenyador Matt Lamont que es dedica a documentar la història del disseny gràfic des del seu arxiu personal, en creixement constant.

Matt ha estat col·leccionat peces gràfiques durant més d’una dècada. Unes peces que un cop digitalitzades comparteix amb tots els aficionats al disseny gràfic. A més, inclou entrevistes i articles amens i senzills sobre la professió i la seva història recent. Un bloc, senzillament imprescindible.

Design_Reviewed_2 Design_Reviewed_3

 

Una recomendación, Design Reviewed

(CAST)
En nuestro afán de promocionar el diseño gráfico en particular, no podemos dejar de recomendaros un blog muy peculiar, Design Reviewed.

Un proyecto personal del diseñador Matt Lamont que se dedica a documentar la historia del diseño gráfico desde su archivo personal, en constante crecimiento.

Matt ha estado coleccionado piezas gráficas durante más de una década. Unas piezas que una vez digitalizadas comparte con todos los aficionados al diseño gráfico. Además, incluye entrevistas y artículos amenos y sencillos sobre la profesión y su historia reciente. Un blog, sencillamente imprescindible.

Design_Reviewed_4