La ciutat interrompuda

[CAT]

Un llibre que parla sobre una ciutat, Barcelona, des de la contracultura dels anys 70 fins a l’època post – olímpica.

Un índex amb capítols com exercicis de despoblació, els moderns, l’artista i la ciutat, mapa de desaparicions, mites de l’individualisme modern o la Barcelonota. Un llibre editat per Edicions La Magrana. Un llibre amb portada d’Enric Jardi. Un llibre de Julià Guillamon. Ho has llegit?

Experiència
Julià Guillamon
Dissabte 1 a les 16 i 19 h.

la_ciutat_interrompuda

 

La ciutat interrompuda

[CAST]
Un libro que habla sobre una ciudad, Barcelona, desde la contracultura de los años 70 hasta la época post-olimpica. Un índice con capítulos como ejercicios de despoblación, los modernos, el artista y la ciudad, mapa de desapariciones, mitos del individualismo moderno o la Barcelonota. Un libro editado por Ediciones La Magrana. Un libro con portada de Enric Jardi. Un libro de Julià Guillamon. ¿Lo has leído?

Experiencia
Julià Guillamon
Sábado 1 a las 16 y 19 h.