Dos costas

[CAT]

Aquest any portem les imatges a la platja de Portbou. Les fotografies de la platja d’Hondarribia, amb els seus banyistes i la seva sorra fina compartiran espai amb les pedres de la platja de Portbou mirant a un altre mar, el Mediterrani.


Bascos i catalans, sorra i pedra, costa i costa (dues costas ), fotografies i fotografies de Yosigo.

Dos Costas
Exposició
Dissabte 1 i diumenge 2
Platja gran de Portbou

bi-kostaldeak

 

Dos costas

[CAST]
Este año llevamos las imágenes a la playa de Portbou. Las fotografias de la playa de Hondarribia, con sus bañistas y su arena fina compartiran espacio con las piedras de la playa de Portbou mirando a otro mar, el Mediterraneo.
Vascos y catalanes, arena y piedra, costa y costa (dos costes), fotografias y fotografias de Yosigo.

Dos Costas
Exposición
Sábado 1 y Domingo 2
Playa grande de Portbou