Pre-Festa a La Divina

(CAT)
Iniciem les activitats de la Festa del Grafisme 2022, amb una jornada especial a un petit poble de l’Empordà, Albons i en un idíl·lic lloc, La Divina.

El diumenge 3 de juliol a partir de les dotze del matí podrem tornar-nos a veure, compartir cerveses i menjar i parlar sobre disseny (gràfic).

Res de conferenciants, tarimes, pantalles ni ordinadors. Proposem converses col·lectives, a l’aire lliure (tranquils, sota un tendal). Ens agradaria aconseguir una participació col·lectiva, coral així que per facilitar-ho ens centrarem en les transgressions en disseny (gràfic), un tema triat democràticament pels membres del col·lectiu organitzador de la Festa.

La jornada (tots els horaris són aproximats) inclou un vermut, menjar i la conversa col·lectiva. Pots apuntar-te a tot o només a allò que t’interessi, però tingues en compte que les places són limitades. Si vols menjar amb nosaltres escriu-nos un mail (festadelgrafismeportbou@gmail.com), per a tota la resta simplement apareix per La Divina.

Programa
12:00-13:00 vermut
13:00-15:00 dinar
15:30-19:00 conversa col·lectiva

 La Divina
C/ Olivera, 12
Albons
Baix Empordà (Girona)

Trg_web_interior

Pre-Festa en La Divina

(CAST)
Iniciamos las actividades de la Festa del Grafisme 2022, con una jornada especial en un pequeño pueblo del Ampurdán, Albons y en un idílico lugar, La Divina.

El domingo 3 de julio a partir de las doce de la mañana podremos volver a vernos, compartir cervezas y comida y hablar sobre diseño (gráfico).

Nada de conferenciantes, tarimas, pantallas ni ordenadores. Proponemos conversaciones colectivas, al aire libre (tranquilos, bajo un toldo). Nos gustaría conseguir una participación colectiva, coral así que para facilitarlo nos centraremos en las transgresiones en diseño (gráfico), un tema elegido democráticamente por los miembros del colectivo organizador de la Festa.

La jornada (todos los horarios son aproximados) incluye un vermut, comida y la conversación colectiva. Puedes apuntarte a todo o solo a lo que te interese, pero ten en cuenta que las plazas son limitadas. Si quieres comer con nosotros escríbenos un mail (festadelgrafismeportbou@gmail.com), para todo lo demás simplemente aparece por La Divina.

Programa
12:00-13:00 vermut
13:00-15:00 comida
15:30-19:00 conversación colectiva

La Divina
C/ Olivera, 12
Albons
Baix Empordà (Girona)