Taca’t amb la Cecília

TALLER
Taller-homenatge a Cecília Bofarull, dissenyadora i artista, vinculada a la Festa del Grafisme.

La Cecília ens va deixar el passat gener. Ella deia, “L’art em salva”, i és així, l’ajudava a transformar la seva malaltia. A través de les seves taques de color, ens va transmetre la seva força, la seva vitalitat i les seves ganes de viure, per tant tota una lliçó de vida.

Per això durant la Festa li farem un petit homenatge amb la creació d’una obra col·lectiva. Vine a pintar taques de color sobre un llenç de paper gegant, després farem petits fanzines plens de color i energia. Com ella.

Dissabte 17
De 11:00 a 13:30 i de 16:30 a 18:30
Diumenge 18
De 10:00 a 12:00
Participació lliure. No cal inscripció

 Col·labora amb la Festa. Menja amb nosaltres

 

Taca’t amb la Cecília

Taller-homenaje a Cecília Bofarull, dissenyadora i artista, vinculada a la Festa del Grafisme.

Cecília nos dejó el pasado enero. Ella decía “El arte me salva”, y es así, la ayudaba a transformar su enfermedad. A través de sus manchas de color, nos transmitió su fuerza, su vitalidad y sus ganas de vivir, por tanto, toda una lección de vida.

Por eso durante la Festa le rendiremos un pequeño homenaje con la creación de una obra colectiva. Ven a pintar manchas de color sobre un lienzo de papel gigante, después haremos pequeños fanzines llenos de color y energía. Como ella.

Sábado 17
De 11:00 a 13:30 y de 16:30 a 18:30
Domingo 18
De 10:00 a 12:00
Participación libre. No se necesita inscripción

Colabora con la Festa. Come con nosotros

 

One Comment

  1. Xavier

    Quin homenatge més bonic!
    abraçada forta als organitzadors

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.