Un altre taller per l’Off de la Festa

[CAT]

Al pas que anem necessitarem un programa especial per a les activitats Off Festa del Grafisme. La Festa està pensada per a majors i professionals, però des de fa uns anys les famílies han crescut, i poc a poc ha volgut oferir també activitats per a aquest petit gran públic i així motivar-los i fer-los partícips d’un cap de setmana creatiu i especial.


Si véns amb els teus fills, néts o nebots, Cecília Bofarull i Olga Ibars et proposen un taller de decoració per a nens. Una proposta per a nens de totes les edats (els petits han d’anar acompanyats pels seus pares) i grans amb ganes d’inventar i treballar amb els nens en una decoració per a la Festa del Grafisme; amb sorpresa final per Flora i Max que compleixen anys aquest dia i que van néixer el mateix any de la Festa, el 2008.
Off Festa del Grafisme
Taller
Dissabte 1 de 18 a 20 h.
Pati del Centre Cívic

taller_off_festa

 

Otro taller para el Off de la Festa
[CAST]
Al paso que vamos necesitaremos un programa especial para las actividades Off Festa del Grafisme. La Festa está pensada para mayores y profesionales, pero desde hace unos años las familias han crecido, y poco a poco ha querido ofrecer tambén actividades para este pequeño gran público y así motivarlos y hacerlos partícipes de un fin de semana creativo y especial.

Si vienes con tus hijos, nietos o sobrinos, Cecília Bofarull y Olga Ibars te proponen un taller de decoración para niños. Una propuesta para niños de todas las edades (los pequeños deben ir acompañados por sus padres) y mayores con ganas de inventar y trabajar con los niños en una decoración para la Festa del Grafisme; con sorpresa final para Flora y Max que cumplen años ese día y que nacieron el mismo año de la Festa, el 2008.

Off Festa del Grafisme
Taller
Sábado 1 de 18 a 20 h.
Patio del Centro Cívico