Homenatge a Cecilia Bofarull, 2a part

(CAT)
Un dels tallers de la darrera edició de la Festa, celebrada el mes de setembre passat a Barcelona, Taca’t amb la Cecilia, era un homenatge a l’artista i dissenyadora Cecilia Bofarull. Una creació col·lectiva amb la intenció de crear petits fanzins plens de color i energia, com ella.

L’homenatge segueix ara amb l’exposició Never Give Up, impulsada per Gemma Terol, Carlota Marquina i Juan Cardosa. Una mostra que comptarà amb la participació de diversos artistes i dissenyadors, que, juntament amb les llibretes generades al taller de la Festa, posaran a la venda els seus “personals homenatges”. L’import íntegre de les vendes serà per a la investigació oncològica a través de la Fundació FERO.

Una activitat més que interessant i solidària per al proper cap de setmana. Una cita ineludible per al món del disseny i la cultura. Atenció a la inauguració (amb vermut) el dissabte 18 a les 12.30.

Entre els artistes participants es troben diversos participants i assidus a les diferents edicions de la Festa del Grafisme com Bea Salas, Claret Serrahima, Curro Claret, Gemma Terol, Joan Cardosa, La Negreta, Laura Meseguer, Lluc Masaguer, Luca Cappuccio, Mireia Ruiz, Pink Morro o Silvia Iruela.

Dissabte 18, diumenge 19 de març de 2023
De 11:00 a 20:00
Espai Mosaik
Gran de Gràcia, 77, Pral. 1a

NeverGiveUp_1 NeverGiveUp_2

Homenaje a Cecilia Bofarull, 2ª parte

(CAST)
Uno de los talleres de la última edición de la Festa, celebrada el pasado mes de septiembre en Barcelona, Mánchate con Cecilia, era un homenaje a la artista y diseñadora Cecilia Bofarull. Una creación colectiva con la intención de crear pequeños fanzines llenos de color y energía, como ella.

El homenaje sigue ahora con la exposición Never Give Up, impulsada por Gemma Terol, Carlota Marquina y Juan Cardosa. Una muestra que contará con la participación de diversos artistas y diseñadores, que, junto con las libretas generadas en el taller de la Festa, pondrán a la venta sus “personales homenajes”. El importe integro de las ventas será para la investigación oncológica a través de la Fundación FERO.

Una actividad más que interesante y solidaria para el próximo fin de semana. Una cita ineludible para el mundo del diseño y la cultura. Atención a la inauguración (con vermut) el sábado 18 a las 12:30.

Entre los artistas participantes se encuentran diversos participantes y asiduos a las distintas ediciones de la Festa del Grafisme como Bea Salas, Claret Serrahima, Curro Claret, Gemma Terol, Juan Cardosa, La Negreta, Laura Meseguer, Lluc Masaguer, Luca Cappuccio, Mireia Ruiz, Pink Morro o Silvia Iruela.

Sábado 18, domingo 19 de marzo de 2023
De 11:00 a 20:00
Espai Mosaik
Gran de Gràcia, 77, Pral. 1ª

NeverGiveUp_3