Festival de Collage

[CAT]
Durant el mes de febrer tindrà lloc a Barcelona un Festival de collage, amb una exposició i diversos tallers. La Festa ja va acollir una eliminatòria del campionat del món de collage en la seva edició de l’any 2015. A més entre els participants es troben Juan Cardosa i Arcángela Regis membres del comitè organitzador de la Festa, a més de Alvaro Sobrino amic de la Festa des de les primeres edicions i participant actiu en la majoria d’elles.

A l’exposició col·lectiva -que s’inaugura el divendres 3 de febrer a les 20 hores- es podran veure obres de Beatriz Alarcia, Carmen Berasategui, Imanol Buisán, Albert Cano, Juan Cardosa, Santi González, Eva Jolis, Cristina Lavilla, Carlota Marquina, Albert Roca, Arcángela Regis, Álvaro Sobrino i Lucia Soto.

Els tallers s’impartiran per parelles en horari de matí i tarda.
Dissabte 11 de febrer
De 10 a 12 h. Postals des del tall de la tisora
Beatriz Alarcia i Juan Cardosa
De 12 a 14 h. Objectes trobats
Lucia Soto i Santi González
De 16 a 18 h, Chapapoema
Carmen Berasategui i Arcángela Regis
De 18 a 20 h. Retallada
Santi González i Juan Cardosa

FCB_1 FCB_2

Dissabte 25 de febrer
De 10 a 12 h. Ni cap ni peus
Carlota Marquina i Eva Jolis
De 12 a 14 h. Les mil cares
Imanol Buisán i Albert Roca
La tarda del dissabte 25 de febrer estarà dedicada al Campionat de Catalunya de Collage (preu d’inscripció 10 euros).

FCB_3

El preu de 2 tallers en horari de matí o tarda és de 25 euros. Els quatre tallers del dissabte 11 de febrer només costen 40 euros i hi ha la possibilitat d’adquirir un Superpack per 70 euros que inclou els 4 tallers del dissabte 11, els 2 tallers de dissabte 25 i la participació en el Campionat de Catalunya de Collage. Els materials i suports que es faran servir en els tallers estan inclosos en el preu; es recomana que cada participant porti les seves pròpies tisores/cúter, cola i superfície de tall.

Totes les activitats tindran lloc a Visions (Igualada 4, Gràcia, Barcelona).
Si esteu interessats en participar podeu enviar un mail a societatbarceloninadecollage@gmail.com
El Festival inclou una trobada mafiósa, el dissabte 18 de febrer de 11 a 19 hores, amb totes les entrades venudes, així que no podreu assistir a tret que sigueu membres de la Cosa Nostra.

Festival de Collage de Barcelona
3,11,18 i 25 de febrer
Visions
Igualada 4, Gràcia, Barcelona.

Festival_Collage_1

Festival de Collage

[CAST]
Durante el mes de febrero se celebrará en Barcelona un festival de collage, con una exposición y diversos talleres. La Festa ya acogió una eliminatoria del campeonato del mundo de collage en su edición del año 2015. Además entre los participantes se encuentran Juan Cardosa y Arcangela Regis miembros del comité organizador de la Festa, además de Alvaro Sobrino amigo de la Festa desde sus primeras ediciones y participante activo en la mayoría de ellas.

En la exposición colectiva -que se inaugura el viernes 3 de febrero a las 20 horas- podrán verse obras de Beatriz Alarcia, Carmen Berasategui, Imanol Buisán, Albert Cano, Juan Cardosa, Santi González, Eva Jolis, Cristina Lavilla, Carlota Marquina, Albert Roca, Arcangela Regis, Alvaro Sobrino y Lucia Soto.

Los talleres se impartirán por parejas en horario de mañana y tarde.
Sábado 11 de febrero
De 10 a 12 h. Postales desde el filo de la tijera
Beatriz Alarcia y Juan Cardosa
De 12 a 14 h. Objetos encontrados
Lucia Soto y Santi González
De 16 a 18 h, Chapapoema
Carmen Berasategui y Arcangela Regis
De 18 a 20 h. Recortada
Santi González y Juan Cardosa

FCB_1 FCB_2

Sábado 25 de febrero
De 10 a 12 h. Ni cap ni peus
Carlota Marquina y Eva Jolis
De 12 a 14 h. Les mil cares
Imanol Buisán y Albert Roca
La tarde del sábado 25 de febrero estará dedicada al Campeonato de Cataluña de Collage (precio de inscripción 10 euros).

FCB_3

El precio de 2 talleres en horario de mañana o tarde es de 25 euros.
Los cuatro talleres del sábado 11 de febrero sólo cuestan 40 euros y existe la posibilidad de adquirir un superpack por 70 euros que incluye los 4 talleres del sábado 11, los 2 talleres del sábado 25 y la participación en el Campeonato de Cataluña de Collage. Los materiales y soportes que se usarán en los talleres están incluidos en el precio; se recomienda que cada participante traiga sus propias tijeras/cúter, cola y superficie de corte.

Todas las actividades tendrán lugar en Visions (Igualada 4, Gràcia, Barcelona).
Si estáis interesados en participar podéis enviar un mail a societatbarceloninadecollage@gmail.com
El Festival incluye un encuentro mafioso, el sábado 18 de febrero de 11 a 19 horas, con todas las entradas vendidas, así que no podréis asistir a no ser que pertenezcáis a la Cosa Nostra.

Festival de Collage de Barcelona
3,11,18 y 25 de febrero
Visions
Igualada 4, Gràcia, Barcelona.