Pencilvania Blood & News

[CAT]
Presentació del nou zine Pencilvania un diari il·lustrat amb base a Barcelona de tiratge mensual, on tindran veu aquests creadors gràfics amb el puntet hater bastant pronunciat, crítics contra el sistema, d’humor àcid i irreverent i que utilitzen la il·lustració com a instrument de canvi. Cada número conté una serigrafia encartada en el seu interior produïda per Taller 57 Serigrafia.

Una idea de Juan Cardosa, membre de l’equip organitzador de la Festa i en el qual també participen des de Luca Cappuccio -del col·lectiu organitzador de la Festa– fins a Carlos Murillo, Andrés Requena, Xavi Palouzie, Oscar Gauyabero o David Torrents, tots ells amics de la Festa i participants actius en les últimes edicions.

El primer número de la publicació està dedicat a Trump amb obres d’il·lustradors que vénen des de Chicago o Hiroshima, passant per Mèxic i fent escala a Barcelona; amb la participació de Mr. Zé, Carles Murillo, Pedro Sevilla, Andrés Requena, Santi González, Xavi Palouzie, Gillermo Aliaga, Pedro Triviño, Alessandro Apai, Jordi Alcaraz, David Torrents, Bon Xavier, Quim Massana, Carlos Segura, Francis Rebollar, Joan X. Vázquez, Ludwig Camarillo, Luca Cappuccio, Hiroshi Shimamura, Sebastià Díaz, Luis Paadin, 57 Serigrafia, Joan Cardosa i Oscar Guayabero.

Edició limitada amb distribució a Barcelona, Madrid, Chicago i Hiroshima.

Per a la presentació està prevista la presència de Jimmy Carter, a més a més de DJ Guayabero en els plats i la col·laboració de Inedit.

«Hi ha una raó de per què les coses són així.»
Dràcula

Divendres, abril 28
De 20:00 a 22:15 h
El Diluvi Universal
Guilleries 2, Barcelona

Facebook

Trump_1

Pencilvania Blood & News

[CAST]
Presentación del nuevo zine Pencilvania un periódico ilustrado con base en Barcelona de tirada mensual, donde tendrán voz esos creadores gráficos con el puntito hater bastante pronunciado, críticos contra el sistema, de humor ácido e irreverente y que utilizan la ilustración como instrumento de cambio. Cada número contiene una serigrafía encartada en su interior producida por Taller 57 Serigrafía.

Una idea de Juan Cardosa, miembro del equipo organizador de la Festa y en el que también participan desde Luca Cappuccio –del colectivo organizador de la Festa– hasta Carlos Murillo, Andrés Requena, Xavi Palouzie, Oscar Gauyabero o David Torrents , todos ellos amigos de la Festa y participantes activos en las últimas ediciones.

El primer número de la publicación esta dedicado a Trump con obras de ilustradores que vienen desde Chicago o Hiroshima, pasando por Mexico y haciendo escala en Barcelona; con la participación de Mr. Zé, Carles Murillo, Pedro Sevilla, Andrés Requena, Santi González, Xavi Palouzie, Gillermo Aliaga, Pedro Triviño, Alessandro Apai, Jordi Alcaraz, David Torrents, Buen Javier, Quim Massana, Carlos Segura, Francis Rebollar, Joan X. Vázquez, Ludwig Camarillo, Luca Cappuccio, Hiroshi Shimamura, Sebastián Díaz, Luis Paadin, 57 Serigrafía, Juan Cardosa y Oscar Guayabero.

Edición limitada con distribución en Barcelona, Madrid, Chicago e Hiroshima

Para la presentación esta prevista la presencia de Jimmy Carter además de DJ Guayabero en los platos y la colaboración de Inedit.

“Hay una razón de por qué las cosas son así.”
Drácula

Viernes, 28 de abril
De 20:00 a 22:15 h
El Diluvio Universal
Guilleries 2, Barcelona

Facebook

Trump_2