Lletraferits i Andreu Balius

[CAT]
Andreu Balius, ha estat un assidu participant de la Festa des de les primeres edicions i autor de la imatge de portada de l’exposició El gabinet de curiositats (gràfiques) del col·lectiu Grrr i molts dels seus amics en l’edició de l’any 2011 de la Festa.

Ara té una proposta en verkami per a l’edició de l’anuari Lletraferits 2017: reflexions al voltant de la lletra.

Lletraferits és un col·lectiu de dissenyadors gràfics, dissenyadors de tipografia, docents, impressors, investigadors i historiadors en disseny i amants de la tipografia, en general.

Es reuneixen un cop l’any per compartir experiències, xerrar i presentar alguns dels projectes que estan desenvolupant.

Pensen que les seves reflexions i experiències poden compartir amb un major nombre de persones, per això l’any passat van decidir escriure una sèrie d’articles que recullen algunes de les ponències presentades durant aquestes trobades informals i terriblement lúdics.

Si estàs interessat a participar aquí tens el link.

Lletraferits_1 Lletraferits_2 Lletraferits_3

Lletraferits y Andreu Balius

[CAST]
Andreu Balius, ha sido un asiduo participante de la Festa desde sus primeras ediciones y autor de la imagen de portada de la exposición El gabinet de curiositats (gràfiques) del col·lectiu Grrr i molts dels seus amics en la edición del año 2011 de la Festa.

Ahora tiene una propuesta en verkami para la edición del anuario Lletraferits 2017: reflexiones en torno a la letra.

Lletraferits es un colectivo de diseñadores gráficos, diseñadores de tipografía, docentes, impresores, investigadores e historiadores en diseño y amantes de la tipografía, en general.

Se reunen una vez al año para compartir experiencias, charlar y presentar algunos de los proyectos que están desarrollando.

Piensan que sus reflexiones y experiencias pueden compartirse con un mayor número de personas, por ello el año pasado decidieron escribir una serie de artículos que recogen algunas de las ponencias presentadas durante estos encuentros informales y terriblemente lúdicos.

Si estás interesado en participar aquí tienes el link.