Sang jove per la Festa

(CAT)
Ja hem començat a treballar en la propera edició de la Festa, l’onzena de la nostra història. Després de les peticions de col·laboració que vam llançar a aquells -plujosos- dies de setembre, ens alegrem de donar la benvinguda a l’equip de col·laboradores (si, totes són noies) de la Festa 2018.


A la primera reunió preparatòria es van incorporar Mireia Domenech, Berta Fontboté, Naiara Garcia, Silvia Iruela, Alba Moreno i Silvana Solias; amb la incorporació d’Andrea Bilbao i Judith Sánchez formen l’equip responsable de la Festa 2018, que promet novetats i sang jove.

sang_jove_

Sangre joven para la Festa

(CAST)
Ya hemos empezado a trabajar en la próxima edición de la Festa, la onceava de nuestra historia. Después de las peticiones de colaboración que lanzamos en aquellos –lluviosos- días de septiembre, nos alegramos de dar la bienvenida al equipo de colaboradoras (si, todas son chicas) de la Festa 2018.

En la primera reunión preparatoria se incorporaron Mireia Domenech, Berta Fontbote, Naiara Garcia, Silvia Iruela, Alba Moreno y Silvana Solias; con la incorporación de Andrea Bilbao y Judith Sánchez forman el equipo responsable de la Festa 2018, que promete novedades y sangre joven.