Els plaers de mirar

(CAT)

Els plaers de mirar és un espai per delectar-se en la contemplació de llibres antics i entrar, així, en el món poc conegut del que durant molts segles va ser el màxim vehicle del saber: el llibre.

L’exposició ressegueix com la humanitat ha utilitzat l’escriptura i el llibre per comprendre el món que l’envolta i vehicular les seves inquietuds, creences o formes de vida. I porta el visitant a conèixer diferents aspectes dels llibres antics: la diferència entre manuscrit, incunable i imprès, els diferents suports, les escriptures i les enquadernacions.

L’exposició ha estat organitzada pel Museu d’Història de Catalunya i la Universitat de Barcelona, que conserva, estudia i difon un ric fons bibliogràfic patrimonial.

A la mostra podreu veure una peça d’Arcángela Regis membre del grup organitzador de la Festa del Grafisme.

MHC (Museu d’Història de Catalunya)
Plaça de Pau Vila, 3
Sala d’exposicions del vestíbul
Fins al 25 de febrer del 2018

De dimarts a dissabte, de 10 a 19h (dimecres fins les 20h)
Diumenge, festius i els dies 24 i 31 de desembre, de 10 a 14.30h
Dilluns, 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener, tancat
Entrada gratuïta

Més informació

Els PlaersdeMirar

Los placeres de mirar

(CAST)
Los placeres de mirar es un espacio para deleitarse en la contemplación de libros antiguos y entrar, así, en el mundo poco conocido del que durante muchos siglos fue el máximo vehículo del saber: el libro.

La exposición resigue como la humanidad ha utilizado la escritura y el libro para comprender el mundo que le rodea y vehicular sus inquietudes, creencias o formas de vida. Y lleva al visitante a conocer diferentes aspectos de los libros antiguos: la diferencia entre manuscrito, incunable e impreso, los diferentes soportes, las escrituras y las encuadernaciones.

La exposición ha sido organizada por el Museu d’Història de Catalunya y la Universitat de Barcelona, que conserva, estudia i difunde un rico fondo bibliográfico patrimonial.

En la muestra podréis ver una pieza de Arcangela Regis miembro del grupo organizador de la Festa del Grafisme.

MHC (Museu d’Història de Catalunya)
Plaça de Pau Vila, 3
Sala de exposiciones del vestíbulo
Hasta al 25 de febrero del 2018

De martes a sábado, de 10 a 19h (miércoles hasta las 20h)
Domingos, festivos y los días 24 y 31 de diciembre, de 10 a 14:30h
25 y 26 de diciembre y 1 y 6 de enero, cerrado
Entrada gratuita

Mas información