Aprenents de poeta

CAT
Professors i col·laboradors de Idep Barcelona presenten la seva aproximació a la poesia visual de Joan Brossa a través de diferents propostes, ja siguin lliures o encàrrecs professionals, que posen en relleu l’impacte que Brossa ha tingut en la seva obra.

Una mostra d’admiració i d’agraïment dels aprenents de poeta al gran mestre.

Amb la participació de molts dels estudis, dissenyadors i persones que han participat en les diverses edicions de la Festa com Xavier Alamany, Bendita Gloria, Juan Cardosa, Cocolia, Javier Jaén, Mikel Jaso, Marcel Juan & Jofre Sanfeliu, Ladissenyadora, Carles Murillo, Xavi Palouzié, Querida i Andrés Requena.

Inauguració
Divendres 19 de gener
A les 19:00 h.

Exposició
Del 19 de gener al 28 de Febrer de 2018
Idep Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 461

Facebook

Brossa_Idep

 

Aprendices de poeta

CAST
Profesores y colaboradores de Idep Barcelona presentan su aproximación a la poesía visual de Joan Brossa a través de distintas propuestas, ya sean libres o encargos profesionales, que ponen de relieve el impacto que Brossa ha tenido en su obra.

Una muestra de admiración y de agradecimiento de los aprendices de poeta al gran maestro.

Con la participación de muchos de los estudios, diseñadores y personas que han participado en las diversas ediciones de la Festa como Xavier Alamany, Bendita Gloria, Juan Cardosa, Cocolia, Javier Jaén, Mikel Jaso, Marcel Juan & Jofre Sanfeliu, Ladissenyadora, Carles Murillo, Xavi Palouzié, Querida y Andrés Requena.

Inauguración
Viernes 19 de enero
A las 19:00 h.

Exposición
Del 19 de enero al 28 de febrero de 2018
Idep Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 461

Facebook