Aprenents de poeta

CAT
Professors i col·laboradors de Idep Barcelona presenten la seva aproximació a la poesia visual de Joan Brossa a través de diferents propostes, ja siguin lliures o encàrrecs professionals, que posen en relleu l’impacte que Brossa ha tingut en la seva obra.

Una mostra d’admiració i d’agraïment dels aprenents de poeta al gran mestre.

Amb la participació de molts dels estudis, dissenyadors i persones que han participat en les diverses edicions de la Festa com Xavier Alamany, Bendita Gloria, Juan Cardosa, Cocolia, Javier Jaén, Mikel Jaso, Marcel Juan & Jofre Sanfeliu, Ladissenyadora, Carles Murillo, Xavi Palouzié, Querida i Andrés Requena.

Inauguració
Divendres 19 de gener
A les 19:00 h.

Exposició
Del 19 de gener al 28 de Febrer de 2018
Idep Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 461

Facebook

Brossa_Idep

 

Aprendices de poeta

CAST
Profesores y colaboradores de Idep Barcelona presentan su aproximación a la poesía visual de Joan Brossa a través de distintas propuestas, ya sean libres o encargos profesionales, que ponen de relieve el impacto que Brossa ha tenido en su obra.

Una muestra de admiración y de agradecimiento de los aprendices de poeta al gran maestro.

Con la participación de muchos de los estudios, diseñadores y personas que han participado en las diversas ediciones de la Festa como Xavier Alamany, Bendita Gloria, Juan Cardosa, Cocolia, Javier Jaén, Mikel Jaso, Marcel Juan & Jofre Sanfeliu, Ladissenyadora, Carles Murillo, Xavi Palouzié, Querida y Andrés Requena.

Inauguración
Viernes 19 de enero
A las 19:00 h.

Exposición
Del 19 de enero al 28 de febrero de 2018
Idep Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 461

Facebook

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.