Taula rodona del MUDIC sobre els límits i evolució del concepte interfície

El Màster Universitari en Estudis Interdisciplinaris en Disseny i Comunicació (MUDIC) presenta el llibre “Las leyes de la interfaz. Diseño, ecología, evolución, tecnología”, de Carlos A. Scolari.

La conferència-presentació anirà acompanyada d’una taula rodona que pretén portar la idea d’interfície molt més enllà del digital fins convertir-la en un concepte fonamental no només per entendre sinó, sobretot, per transformar el món que ens envolta. En aquest nou context l’escola, els partits polítics o les universitats podrien ser considerats interfícies en crisi que reclamen un redisseny urgent.

A la taula rodona, participarà entre d’altres Rosa Llop, dissenyadora, professora del MUDIC, directora del Màster en Disseny de Projectes per a Internet i una dels components del col·lectiu inicial de la Festa del Grafisme.

Dimecres 14 de febrer de 2018
A les 19:00 h.
ELISAVA (La Rambla, 30-32).
Sala Aleix Carrió (1a planta)

interfaz_Rosa_Llop

 

Mesa redonda sobre los límites y evolución del concepto interfaz

El Máster Universitario en Estudios Interdisciplinarios en Diseño y Comunicación (MUDIC) presenta el libro “Las leyes de la interfaz. Diseño, ecología, evolución, tecnología”, de Carlos A. Scolari.

La conferencia-presentación irá acompañada de una mesa redonda que pretende llevar la idea de interfaz mucho más allá de lo digital hasta convertirla en un concepto fundamental no solo para entender sino, sobre todo, para transformar el mundo que nos rodea. En este nuevo contexto la escuela, los partidos políticos o las universidades podrían ser considerados interfaces en crisis que reclaman un rediseño urgente.

En la mesa redonda, participará entre otros Rosa Llop, diseñadora, profesora del MUDIC, directora del Máster en Diseño de Proyectos para Internet y una de los componentes del colectivo inicial de la Festa del Grafisme.

Miércoles 14 de febrero de 2018
A las 19:00 h.
ELISAVA (La Rambla, 30-32).
Sala Aleix Carrió (1ª planta)