Taller d’Els diccionaris

(CAT)
Els diccionaris és una col·lecció temàtica per reviure i difondre paraules poc utilitzades de la llengua catalana a través de diferents suports i formats.

Els diccionaris és un projecte de Marta Salarich amb una publicació dedicada a la paraula Festa i que formava part del col·lectiu Sense Sangs que va participar en l’edició de la Festa de l’any 2009.

D’aquí a uns dies el projecte es presenta en el marc de la fira Artslibris, i proposa a més a més un taller amb el nom de Diccionari Exquisit.

El taller explorarà el diccionari clàssic a través de la tècnica de cadàver exquisit per transformar-lo i crear, de forma col·lectiva, un nou diccionari temàtic. Un llibre on tothom pot expressar la seva idea del concepte proposat per a l’ocasió: la festa. El taller s’adreça a tots aquells que tinguin una sensibilitat envers les paraules i un interès en el paper i el llibre com a suport d’expressió.

Artslibris
Centre d’Arts Santa Mònica
Del 21 al 23 d’abril

Taller Diccionari Exquisit
Diumenge 22 d’abril
A les 17:30 h
Places limitades
Inscripcions
coordinacioasm@magmacultura.net
comunicacio@artslibris.cat

marta_salarich_

 

Taller de Els diccionaris

(CAST)
Els diccionaris es una colección temática para revivir y difundir palabras poco utilizadas de la lengua catalana a través de diferentes soportes y formatos.

Els diccionaris es un proyecto de Marta Salarich con una publicación dedicada a la palabra Festa y que formaba parte del colectivo Sense Sangs que participó en la edición de la Festa del año 2009.

Dentro de unos días el proyecto se presenta en el marco de la feria Artslibris, y propone además un taller con el nombre de Diccionari Exquisit.

El taller explorará el diccionario clásico a través de la técnica del cadáver exquisito para transformarlo y crear, de forma colectiva, un nuevo diccionario temático. Un libro donde todo el mundo pueda expresar su idea del concepto propuesto para la ocasión: la fiesta.

El taller está dirigido a todos aquellos que tengan una sensibilidad por las palabras y un interés por el papel y el libro como soporte de expresión.

Artslibris
Centre d’Arts Santa Mònica
Del 21 al 23 de abril

Taller Diccionari Exquisit
Domingo 22 de abril
A las 17:30 h
Plazas limitadas
Inscripciónes
coordinacioasm@magmacultura.net
comunicacio@artslibris.cat