Conferència d’Anthony Burrill a Barcelona

(CAT)
El Màster en Disseny Gràfic d’Elisava convida de nou al dissenyador Anthony Burrill, que oferirà la conferència Live With Joy‘ a finals d’aquest mes de maig.

L’artista gràfic, impressor i dissenyador -que té previst protagonitzar un dels tallers de la Festa d’enguany a la Festa del Grafisme- parlarà sobre el seu enfocament de la vida i el treball. Compartint idees sobre el seu procés creatiu juntament amb la descripció de projectes clau en la seva carrera.

Llenguatge i composicions tipogràfiques
Les paraules i el llenguatge són una part important de la producció de Burrill i ha desenvolupat una veu distintiva. Burrill és potser millor conegut per les seves composicions tipogràfiques de text, inclosa la ara famosa «Work Hard and Be Nice to People«, que s’ha convertit en un mantra més enllà de la comunitat del disseny.

Dimecres 30 de maig
A les 19:30 h
Elisava (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta)
Gratuït amb confirmació d’assistència

Burrill_1

 

Conferencia de Anthony Burrill en Barcelona

(CAST)
El Máster en Diseño Gráfico de Elisava invita de nuevo al diseñador Anthony Burrill, que ofrecerá la conferencia ‘Live With Joy’ a finales de este mes de mayo.

El artista gráfico, impresor y diseñador -que tiene previsto protagonizar uno de los tallers de la Festa de este año en la Festa del Grafisme– hablará sobre su enfoque de la vida y el trabajo. Compartiendo ideas sobre su proceso creativo junto con la descripción de proyectos clave en su carrera.

Lenguaje y composiciones tipográficas
Las palabras y el lenguaje son una parte importante de la producción de Burrill y ha desarrollado una voz distintiva. Burrill es quizás mejor conocido por sus composiciones tipográficas de texto, incluida la ahora famosa “Work Hard and Be Nice to People”, que se ha convertido en un mantra más allá de la comunidad del diseño.

Miércoles 30 de mayo
A las 19:30 h
Elisava (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1ª planta)
Gratuito con confirmación de asistencia

burrill_2