Pre-Festa 2/4

(CAT)

L’altre dia mentre descobríem l’espai on tindrà lloc la segona pre-Festa de la Festa del Grafisme, una de les nostres convidades -Ariadna- va estar treballant en algunes propostes per a l’esdeveniment.

Algunes de les seves idees no les podrem realitzar, però esperem poder compartir algunes hores amb amants del disseny en general i del disseny gràfic en particular.

Adjuntem un parell d’imatges amb les propostes d’Ariadna.

Us avancem que a l’exposició podreu veure tres tipus de peces gràfiques. Una selecció eclèctica de cartells -la peça més popular del disseny gràfic-, cobertes de vinils -el somni humit de gairebé tots els estudiants de la especialitat- i segells de correus -l’exemple més petit i viatger de la comunicació gràfica-.
A més de l’exposició de material gràfic us trobareu amb altres sorpreses, que com el seu nom indica, no us podem explicar. Fins dissabte.

Pre-Festa 2/4
07_07_2018
De 18:00 a 23:00 h.
Comte Borrell 155

Ariadna_1 Ariadna_2

 

Pre-Festa 2/4

(CAST)
El otro día mientras descubríamos el espacio donde se va a realizar la segunda pre-Festa de la Festa del Grafisme, una de nuestras invitadas –Ariadna- estuvo trabajando en algunas propuestas para el evento.

Algunas de sus ideas no las podremos realizar, pero esperamos poder compartir algunas horas con amantes del diseño en general y del diseño gráfico en particular.

Adjuntamos un par de imágenes con las propuestas de Ariadna.

Os adelantamos que en la exposición podréis ver tres tipos de piezas gráficas. Una selección ecléctica de carteles –la pieza más popular del diseño gráfico-, cubiertas de vinilos –el sueño húmedo de casi todos los estudiantes de la especialidad- y sellos de correos –el ejemplo más pequeño y viajero de la comunicación gráfica-.
Además de la exposición de material gráfico os encontraréis con otras sorpresas, que como su nombre indica, no os podemos explicar. Hasta el sábado.

Pre-Festa 2/4
07_07_2018
De 18:00 a 23:00 h.
Comte Borrell 155