Nibster. Activitats / Exposició

(CAT)
Nibster neix a Barcelona després que els seus integrants es trobessin a la deriva després d’haver realitzat tots els cursos i tallers de cal·ligrafia haguts i per haver al seu abast. Després de gairebé 2 anys de reunir-se els caps de setmana per seguir compartint el temps dedicat a les lletres a l’escola Visions acollits per Araceli Costales, junts van arribar a la conclusió que necessitaven una excusa per seguir fent lletres. Per a això van decidir que muntar un fanzine seria la manera perfecta per aconseguir-ho.

Tot i que en un principi l’anomenaven “fanzine”, ràpidament va evolucionar en una cosa molt més ambiciós, no només ja per la quantitat de contingut que tindria, sinó pels col·laboradors que van aconseguir incloure en el primer número, començant pels seus professors: Amanda i Keith Adams, Oriol Miró i Iván Castro. Van ampliar seguidament amb col·laboradors amb altres noms destacats en el món de la cal·ligrafia i el lettering com el de Maria Montes, Laia Soler i Joan Quirós, a més d’altres companys de aventures.

Un cop feta la revista -que es diu aviat-, i per portar-ho tot com cal, van fundar una associació de cal·ligrafia amb la qual l’equip podria dur a terme tot tipus d’activitats: classes, tallers puntuals, exposicions i murals de cal·ligrafia. Això últim serà el component principal de la seva intervenció a Portbou, així que si els veieu pels carrers passant calor, pinzellant les parets, no dubteu en acostar-los un got d’aigua o una cerveseta que segur que ho agrairan.

La setmana per a ells culmina el dissabte amb la presentació del primer número de la seva revista homònima de cal·ligrafia Nibster, que estarà a la venda per als presents durant la festa.

Presentació revista Nibster
Dissabte 15 a les 20:00 h
Espai a determinar

Exposició
Passeja per Portbou i descobreix les intervencions de Nibster en algunes de les parets del poble.

nibster2 nibster3

 

Nibster. Actividades / Exposición

(CAST)
Nibster nace en Barcelona después de que sus integrantes se encontraran a la deriva tras haber realizado todos los cursos y talleres de caligrafía habidos y por haber a su alcance. Después de casi 2 años de reunirse los fines de semana para seguir compartiendo el tiempo dedicado a las letras en la escuela Visions acogidos por Araceli Costales, juntos llegaron a la conclusión de que necesitaban una excusa para seguir haciendo letras. Para ello decidieron que montar un fanzine sería la manera perfecta para conseguirlo.

A pesar de que en un principio lo llamaban “fanzine”, rápidamente evolucionó en algo mucho más ambicioso, no solo ya por la cantidad de contenido que tendría, sino por los colaboradores que consiguieron incluir en el primer número, empezando por sus profesores: Amanda y Keith Adams, Oriol Miró e Iván Castro. Ampliaron seguidamente con colaboradores con otros nombres destacados en el mundo de la caligrafía y el lettering como el de Maria Montes, Laia Soler y Joan Quirós, además de otros compañeros de andanzas.

Una vez hecha la revista -que se dice pronto-, y por llevarlo todo como es debido, fundaron una asociación de caligrafía con la cual el equipo podría llevar a cabo todo tipo de actividades: clases, talleres puntuales, exposiciones y murales de caligrafía. Esto último será el componente principal de su intervención en Portbou, así que si les veis por las calles pasando calor, pincelando las paredes, no dudéis en acercarles un vaso de agua o una cervecita que seguro que lo agradecerán.
La semana para ellos culmina el sábado con la presentación del primer número de su revista homónima de caligrafía Nibster, que estará a la venta para los presentes durante la fiesta.

Presentación revista Nibster
Sábado 15 a las 20:00 h
Espacio a determinar

Exposición
Pasea por Portbou y descubre las intervenciones de Nibster en algunas de las paredes del pueblo.

nibster4 nibster5

4 Comments

  1. I want to show my affection for your generosity for women who actually need assistance with this particular topic. Your very own dedication to getting the solution around ended up being extremely good and has in every case helped those just like me to attain their targets. Your entire invaluable guide denotes so much to me and still more to my colleagues. Thanks a ton; from all of us.

  2. My husband and i have been absolutely happy that Louis could deal with his reports because of the ideas he came across from your own web pages. It’s not at all simplistic to simply find yourself giving for free things which some others could have been selling. Therefore we grasp we have got the website owner to give thanks to because of that. Most of the illustrations you made, the simple blog navigation, the relationships you can make it easier to instill – it’s got all incredible, and it’s making our son in addition to the family feel that that article is entertaining, which is certainly tremendously serious. Thank you for all the pieces!

  3. I wish to show some appreciation to the writer just for bailing me out of such a incident. Right after researching through the online world and meeting notions which were not powerful, I was thinking my life was done. Living without the presence of approaches to the difficulties you have fixed all through the posting is a critical case, as well as those that could have adversely damaged my career if I hadn’t come across your web blog. The knowledge and kindness in taking care of everything was priceless. I don’t know what I would have done if I had not encountered such a subject like this. I am able to at this time relish my future. Thanks a lot so much for this impressive and effective help. I will not think twice to endorse your site to any person who requires support on this topic.

  4. A lot of thanks for your whole hard work on this site. My mother take interest in getting into internet research and it is simple to grasp why. Many of us hear all concerning the compelling manner you present good techniques by means of your website and cause contribution from website visitors on that subject and our own girl is undoubtedly studying a lot of things. Take pleasure in the rest of the new year. You’re performing a first class job.

Deja un comentario