Un cap de setmana d’impressió

(CAT)

Els amants del paper, l’olor de la tinta i la impressió estan d’enhorabona. El proper cap de setmana podran gaudir d’Oh! Comics i Give Print a Chance.

Sota el nom de Oh! Comics es presenta un festival de còmics alternatius i fanzines de Barcelona. Una trobada entre aficionats i professionals del vuitè art. Un festival que comptarà amb zona de mercat, on creadors i petites editorials mostraran les seves últimes publicacions, i activitats com presentacions de còmics, taules rodones i trobades amb autors, entre d’altres. Una nova cita imprescindible a la ciutat de Barcelona per als amants de les vinyetes.

Divendres 30 de novembre. De 16:00 a 20:30 h.
Dissabte 1 de desembre. De 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:30 h.
Diumenge 2 de desembre. De 11:00 a 13:30
Auditori de la Biblioteca Ignasi Iglesias Can Fabra
Segre 24-32, Barcelona
Entrada i activitats d’accés gratuït
Més informació

 

En els mateixos dies tindrà lloc la 5a edició del Give Print a Chance, el mercat de la serigrafia de Barcelona que en aquesta ocasió dobla el seu espai i ocupés la seu de Print Workers i l’espai de la galeria Visions. Peces de nombrosos artistes convidats i la selecció especial de Print Workers Barcelona que compta entre els seus participants amb Lauren Press, un projecte de Arcángela Regis del col·lectiu organitzador de la Festa. Print Workers Barcelona, organitzadors de l’esdeveniment, van participar en l’edició de l’any 2015 de la Festa i la galeria Visions és com la casa a Barcelona de la Festa; el lloc on s’han celebrat la majoria dels esdeveniments Festa celebrats a la ciutat Comtal.

Dissabte 1 i diumenge 2 de desembre
De 11:00 a 20:00 h.
Print Workers, Quevedo 28
Visions, Igualada 4
Més informació

oh_comics

GivePrintAChance

 

Un fin de semana de impresión

(CAST)
Los amantes del papel, el olor de la tinta y la impresión están de enhorabuena. El próximo fin de semana podrán disfrutar de Oh! Comics y Give Print a Chance.

Bajo el nombre de Oh! Comics se presenta un festival de cómics alternativos y fanzines de Barcelona. Un encuentro entre aficionados y profesionales del octavo arte. Un festival que contará con zona de mercado, donde creadores y pequeñas editoriales mostrarán sus últimas publicaciones, y actividades como presentaciones de cómics, mesas redondas y encuentros con autores, entre otros. Una nueva cita imprescindible en la ciudad de Barcelona para los amantes de las viñetas.

Viernes 30 de noviembre. De 16:00 a 20:30 h.
Sábado 1 de diciembre. De 10:00 a 13:30 y de 16:00 a 20:30 h.
Domingo 2 de diciembre. De 11:00 a 13:30
Auditorio de la Biblioteca Ignasi Iglesias Can Fabra
Segre 24-32, Barcelona
Entrada y actividades de acceso gratuito
Más información

En los mismos días tendrá lugar la 5ª edición del Give Print a Chance, el mercado de la serigrafía de Barcelona que en esta ocasión dobla su espacio y ocupara la sede de Print Workers y el espacio de la galería Visions. Piezas de numerosos artistas invitados y la selección especial de Print Workers Barcelona que cuenta entre sus participantes con Lauren Press, un proyecto de Arcángela Regis del colectivo organizador de la Festa. Print Workers Barcelona, organizadores del evento, participaron en la edición del año 2015 de la Festa y la galería Visions es como la casa en Barcelona de la Festa; el lugar donde se han celebrado la mayoría de los eventos Festa celebrados en la ciudad Condal.

Sábado 1 y Domingo 2 de diciembre
De 11:00 a 20:00 h.
Print Workers, Quevedo 28
Visions, Igualada 4
Más información