El carrer com a escenari de la paraula impresa

(CAT)
Caminem, mirem, badem pel carrer i potser veiem d’esbiaix cartells mal enganxats que pengen de pirulís de colors. Som lectors involuntaris de cartells que ens espien i els carrers són l’escenari de la poesia d’aquests missatges mig estripats, a vegades trobats fortuïtament a la vorera en forma de paper.
Però els llegim? Ens els creiem? Els entenem? Ens importen? Els necessitem?

Un ADGTalk que neix a partir de l’exposició «Pirulís. Columnes d’expressió lliure» de David Torrents que va participar en l’edició de la Festa en l’any 2014.

Una taula rodona amb Raquel Pelta, Oscar Guayabero -asiduo participant i organitzador d’exposicions i activitats de la Festa-, Javier Jaén -la nostra conferència estrella de l’any 2015- i Sergio Ibáñez per reflexionar sobre com veuen el passat, el present i el futur de els cartells.

Dimecres 3 d’abril
A les 19:00 h
Arts Santa Mònica
Sala d’Actes
Activitat oberta i gratuïta amb aforament limitat

 

La calle como escenario de la palabra impresa

(CAST)
Andamos, miramos, deambulamos por la calle y quizás vemos fragmentos de carteles mal colgados que cuelgan de pirulís de colores. Somos lectores involuntarios de carteles que nos espían y las calles son el escenario de la poesía de estos mensajes medio desgarrados, a veces encontrados fortuitamente a la acera en forma de papel.
¿Pero los leemos? ¿Nos los creemos? ¿Los entendemos? ¿Nos importan? ¿Los necesitamos?

Un ADGTalk que nace a partir de la exposición «Pirulís. Columnas de expresión libre» de David Torrents que participó en la edición de la Festa en el año 2014.

Una mesa redonda con Raquel Pelta, Oscar Guayabero -asiduo participante y organizador de exposiciones y actividades de la Festa-, Javier Jaén -nuestra conferencia estrella del año 2015- y Sergio Ibáñez para reflexionar sobre cómo ven el pasado, el presente y el futuro de los carteles.

Miércoles 3 de abril
A las 19:00 h
Arts Santa Mònica
Sala de Actos
Actividad abierta y gratuita con aforo limitado