Joy, un cartell d’Anthony Burrill i Alan Kitching

(CAT)
Què succeeix quan dos amants de la impressió manual (letterpress) s’ajunten?

Anthony Burrill i Alan Kitching han treballat junts en un cartell que porta impresa la paraula Joy. Una tirada limitada de 100 exemplars per a la primera col·laboració entre els dos artistes.

Com es pot veure en les fotografies de Dunja Opalko, un treball totalment de la vella escola, amb pots de tinta, impressió manual, motlles tipogràfics i un brillant resultat final que al meu entendre deu més a Kitching que a Burrill, per l’ús del color i el degradat entre les lletres. Un treball que denota alegria com la mateixa paraula que representa.

Anthony Burrill va participar en la primera edició dels Tallers de la Festa, l’any 2018 i potser tornem a tenir-ho aviat entre nosaltres.

Burrill_Kitching_1 Burrill_Kitching_2 Burrill_Kitching_3

 

Joy, un cartel de Anthony Burrill y Alan Kitching

(CAST)
¿Qué sucede cuando dos amantes de la impresión manual (letterpress) se juntan?

Anthony Burrill y Alan Kitching han trabajado juntos en un cartel que lleva impresa la palabra Joy. Una tirada limitada de 100 ejemplares para la primera colaboración entre los dos artistas.

Como se puede ver en las fotografías de Dunja Opalko, un trabajo totalmente de la vieja escuela, con botes de tinta, impresión manual, moldes tipográficos y un brillante resultado final que en mi opinión debe más a Kitching que a Burrill, por el uso del color y el degradado entre las letras. Un trabajo que denota alegría como la misma palabra que representa.

Anthony Burrill participó en la primera edición de los Tallers de la Festa y quizá volvamos a tenerlo pronto entre nosotros.

Burrill_Kitching_4 Burrill_Kitching_5 Burrill_Kitching_6