Premsa

 

(CAT)

Què és la Festa del Grafisme?
Aquesta serà la novena edició de la Festa del Grafisme. Una edició que contínua defensant la mateixa filosofia que ho va inspirar en els seus inicis; una mirada serena, la cultura “slow”, la vinculació amb la població, la combinació de l’experimentació, amb l’aspecte lúdic, la condició transfronterera, etc.

La Festa del Grafisme s’ha revelat com una manera encoratjadora d’acabar la temporada d’estiu i de començar el curs, per a tots aquells interessats en el fascinant món del disseny gràfic; per a gent curiosa i amb ganes de descobrir nous mons així com per als habitants de Portbou, que creiem el lloc ideal per la Festa del Grafisme: una vila petita, apartada, agradable, al costat del mar, amb estació de tren i al costat d’una frontera.

Tots els actes són gratuïts i oberts a tothom. El programa inclou exposicions, tallers, xerrades, experiències…

Difusió
Agraïm la difusió de la Festa a revistes, blogs, Facebook, Twitter, ràdio, televisió, tam-tam, coloms missatgers o qualsevol altre sistema que se us passi pel cap. Si necessiteu imatges o informació addicional, no dubteu a demanar-ho.

Gràcies per la vostra col·laboració

Edició 2016
Ja estem a punt per a una nova edició de la Festa del Grafisme, la novena de la nostra curta però intensa història. Una edició que podríem qualificar més o menys de curiosa.

Per què curiosa?. Possiblement perquè tenim la sensació que els dissenyadors gràfics no parem de pensar en nosaltres mateixos, en auto-alimentar-nos només amb disseny gràfic. I creiem que hi ha moltes altres coses tan interessants com el disseny gràfic; com ara el sexe, el menjar o l’amistat encara que no necessàriament en aquest ordre. Ens interessa saber que pensen i com treballen altres professionals que no són dissenyadors gràfics. Així que en aquesta edició no hi haurà cap dissenyador gràfic, curiós no?.

Us proposem escriptors que són crítics, fotògrafs que escriuen llibres, arquitectes que filmen, dissenyadors industrials molt particulars. Exposarem coses de moda i cadires senzilles fetes amb el que es té a mà. Aquest any també hem preparat un petit i humil homenatge a Eduard Olivella, un fotògraf que a més de deixar-nos la seva caseta de la platja, no s’ha perdut cap de les edicions de la Festa i té moltes històries per compartir i infinitat de treballs per a ensenyar.

En fi que com sempre us esperem a tots, tots.

 

Imatge gràfica edició 2016: Dirección de arteRaúl Goñi

PRE–FESTADELGRAFISME_REDES

(CAST)

¿Que es la Festa del Grafisme?
Esta será la novena edición de la Festa del Grafisme. Una edición que continua defendiendo la misma filosofía que la inspiro en sus inicios; una mirada serena, la cultura “slow”, la vinculación con la población, la combinación de la experimentación con el aspecto lúdico, la condición transfronterera, etc

La Festa del Grafisme se ha revelado como una forma valiente de acabar la temporada de verano y empezar el curso para todos aquellos interesados en el fascinante mundo del diseño gráfico; para gente curiosa y con ganas de descubrir nuevos mundos así como para los habitantes de Portbou, que creemos el lugar ideal para la Festa del Grafisme: un pequeño pueblo, apartado, agradable, al lado del mar, con estación de tren y junto a una frontera.

Todos los actos son gratuitos y abiertos a todo el mundo. El programa incluye exposiciones, talleres, charlas, experiencias …

Difusión
Agradecemos la difusión de la Festa en revistas, blogs, Facebook, Twitter, radio, televisión, tam-tam, palomas mensajeras o cualquier otro sistema que se os ocurra. Si necesitáis imágenes o información adicional, no dudéis en pedirla.

Gracias por vuestra colaboración

Edición 2016
Ya estamos a punto para una nueva edición de la Festa del Grafisme, la novena de nuestra corta pero intensa história. Una edición que podríamos calificar más o menos de curiosa.

¿Por qué curiosa?. Posiblemente porque tenemos la sensación de que los diseñadores gráficos no paramos de pensar en nosotros mismos, en auto-alimentarnos sólo con diseño gráfico. Y creemos que existen muchas otras cosas tan interesantes como el diseño gráfico; por ejemplo el sexo, la comida o la amistad aunque no necesariamente en este orden. Nos interesa saber que piensan y como trabajan otros profesionales que no son diseñadores gráficos. Así que en esta edición no habrá ningún diseñador gráfico, curioso ¿no?.

Os proponemos escritores que son críticos, fotógrafos que escriben libros, arquitectos que filman, diseñadores industriales muy particulares. Expondremos cosas de moda y sillas sencillas hechas con lo que se tiene a mano. Este año también hemos preparado un pequeño y humilde homenaje a Eduard Olivella, un fotógrafo que además de dejarnos su casita de la playa, no se ha perdido ninguna de las ediciones de la Festa y tiene muchas historias para compartir e infinidad de trabajos para enseñar.

En fin que como siempre os esperamos a todos, todos.