Nova Era, 25 anys

(CAT)
Del 12 al 20 de juny el FAD i BCD tornen a unir les seves forces amb l’objectiu d’acostar el disseny a la ciutadania i mobilitzar al sector per a compartir la vitalitat del disseny de Barcelona, amb la celebració de la Barcelona Design Week.

Entre els centenars d’activitats programades volem destacar l’exposició Nova Era, 25 anys, en la qual destacats estudis de disseny i comunicació visual de la ciutat han creat un cartell celebrant la complicitat de Nova Era amb el món del disseny. Un exercici creatiu de reconeixement d’una impremta que ha estat capaç d’adaptar-se als canvis tecnològics, fidels sempre a la filosofia d’investigar i experimentar per a fer possible l’impossible.

Alguns dels estudis participants tenen estreta relació amb la Festa del Grafisme, com Bendita Gloria, Bildi, Carles Murillo, David Torrents, Forma, Javier Jaén, Querida o Requena Office, que al costat de la resta de participants d’aquesta mostra col·lectiva rendeixen reconeixement a Nova Era i al seu amor per la professió.

Exposició
Del 12 al 26 de juny de 2019
De 10.00 a 20.00 h
Disseny Hub Barcelona. Sala A
Pl. dels Glòries, 37-38
Barcelona

Més informació

NovaEra25

Nova Era, 25 años

(CAST)
Del 12 al 20 de junio el FAD y BCD vuelven a unir sus fuerzas con el objetivo de acercar el diseño a la ciudadanía y movilizar al sector para compartir la vitalidad del diseño de Barcelona, con la celebración de la Barcelona Design Week.

Entre los cientos de actividades programadas queremos destacar la exposición Nova Era, 25 años, en la que destacados estudios de diseño y comunicación visual de la ciudad han creado un cartel celebrando la complicidad de Nova Era con el mundo del diseño. Un ejercicio creativo de reconocimiento de una imprenta que ha sido capaz de adaptarse a los cambios tecnológicos, fieles siempre a la filosofía de investigar y experimentar para hacer posible lo imposible.

Algunos de los estudios participantes tienen estrecha relación con la Festa del Grafisme, como Bendita Gloria, Bildi, Carles Murillo, David Torrents, Forma, Javier Jaén, Querida o Requena Office, que junto al resto de participantes de esta muestra colectiva rinden reconocimiento a Nova Era y a su amor por la profesión.

Exposición
Del 12 al 26 de junio de 2019
De 10:00 a 20:00 h
Disseny Hub Barcelona. Sala A
Pl. de les Glòries, 37-38
Barcelona

Más información