Experiència. Susana Blasco

Susana Blasco és dissenyadora gràfica, il·lustradora i collagista. Cada treball, tant gràfic com artístic, és una excusa per a experimentar, barrejar, agitar i recrear-se en el joc, l’humor i les dobles lectures. Els seus clients, des de grans institucions a petits encàrrecs, estan especialment enfocats a l’àmbit cultural, abordant cada projecte des d’una perspectiva conceptual i intentant obrir llits entre el llenguatge del disseny i una sensibilitat més artística, posant l’accent principalment en el procés de creació, l’experimentació i en la generació d’idees a través de la mescla, els encreuaments, les unions inesperades i les combinacions impossibles. En els projectes més personals està especialment interessada en l’exploració de la memòria, el temps, el passat, els records, l’oblit i la dona, utilitzant molt sovint com a material de partida fotografies antigues que rescata de mercats ambulants, petits objectes oposats i naturalesa morta. Sent també una especial connexió amb la geometria, la fragmentació, la repetició, l’ordre compulsiu, el blanc, l’ocre i els materials efímers.

Encara que en versió reduïda podríem dir que Susana Blasco és dissenyadora gràfica, il·lustradora, collagista, afiladora de fulles, saragossana, londinenca, bilbaïna i qualsevol cosa que li vingui de gust. Amant de pedres, papers i tisores. Col·lecciona focs lents. Li agrada el joc i el vi i té ànima de mariner.

Instagram
Facebook

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Experiencia. Susana Blasco

Susana Blasco es diseñadora gráfica, ilustradora y collagista. Cada trabajo, tanto gráfico como artístico, es una excusa para experimentar, mezclar, agitar y recrearse en el juego, el humor y  las dobles lecturas. Sus clientes, desde grandes instituciones a pequeños encargos, están especialmente enfocados al ámbito cultural, abordando cada proyecto desde una perspectiva conceptual e intentando abrir cauces entre el lenguaje del diseño y una sensibilidad más artística, haciendo especial hincapié en el proceso de creación, la experimentación y en la generación de ideas a través de la mezcla, los cruces, las uniones inesperadas y las combinaciones imposibles. En los proyectos más personales está especialmente interesada en la exploración de la memoria, el tiempo, el pasado, los recuerdos, el olvido y la mujer, utilizando muy frecuentemente como material de partida fotografías antiguas que rescata de mercadillos, pequeños objetos encontrados y naturaleza muerta. Siente también una especial conexión con la geometría, la fragmentación, la repetición, el orden compulsivo, el blanco, el ocre y los materiales efímeros.

Aunque en versión reducida podríamos decir que Susana Blasco es diseñadora gráfica, ilustradora, collagista, afiladora de cuchillas, zaragozana, londinense, bilbaína y cualquier cosa que le apetezca. Amante de piedras, papeles y tijeras. Colecciona fuegos lentos. Le gusta el juego y el vino y tiene alma de marinero.

Instagram
Facebook

 

Susana_Blasco_3