DisPirates, el taller infantil de la Festa

(CAT)
Ja no tens excusa per a no portar als nens a la Festa. Volem que ells també s’ho passin tan bé com els seus pares així que Juan Cardosa, Ángela Belencoso i Bea Salas ens porten DisPirates. El dissabte i per a entrar en l’univers corsari s’il·lustrarà el conte dels Pirates de Portbou, s’encunyaran les monedes d’or del preuat tresor, i es confeccionaran les disfresses i gadgets de bucaners preparant l’expedició del dia següent. El diumenge els nostres petits pirates participaran en una divertida expedició/gimcana a la recerca del cofre de tresor.

El taller es desenvoluparà durant la tarda del dissabte 31 d’agost al jardí del Centre Cívic i el matí del diumenge 1 de setembre per qualsevol lloc de Portbou a la recerca del cofre amagat.

Gràcies a Montana Colors i Vanguard Gràfic per la seva ajuda.

No ho dubtis, si tens nens vine amb ells a la Festa del Grafisme 2019.

 

 

dispirates_1

DisPirates, el taller infantil de la Festa

(CAST)
Ya no tienes excusa para no traer a los peques a la Festa. Queremos que ellos también se lo pasen tan bien como sus padres así que Juan Cardosa, Ángela Belencoso y Bea Salas nos traen DisPirates. El sábado y para entrar en el universo corsario se ilustrará el cuento de los Piratas de Portbou, se acuñarán las monedas de oro del preciado tesoro, y se confeccionarán los disfraces y gadgets de bucaneros preparando la expedición del dia siguiente. El domingo nuestros pequeños piratas participarán en una divertida expedición/gincana en busca del cofre de tesoro.

El taller se desarrollará durante la tarde del sábado 31 de agosto en el jardín del Centro Cívico y la mañana del domingo 1 de septiembre por cualquier lugar de Portbou en busca del cofre escondido.

Gracias a Montana Colors y Vanguard Gràfic por su ayuda.

No lo dudes, si tienes niños ven con ellos a La Festa del Grafisme 2019.

https://www.montanacolors.com/

http://vanguardgrafic.com/es/