Menjar la nova proposta d’Els diccionaris

(CAT)
Els diccionaris, una col·lecció temàtica per fer reviure i difondre paraules poc utilitzades de la llengua catalana a través de diferents suports i formats. Una col·lecció temàtica que explora el significat literal i emocional de les paraules.
Menjar és el tema del segon volum d’Els diccionaris. La necessitat d’alimentar-se és la intenció més primitiva de menjar, però no l’única. Reunir-se per compartir, descobrir i sorprendre’s; viatjar a través dels sabors, les olors, els colors i les textures; sentir. Menjar és una reivindicació de voler viure. Mengem.
Els diccionaris es un projecte de Marta Salarich, que es presentarà el dissabte 30 d’agost al jardí del Centre Cívic de Portbou cap a les 13:30 hores, abans de la paella.

Facebook
Instagram

 

Salarich_1 Salarich_2

 

 

Menjar (comer) la nueva propuesta de Els diccionaris

(CAST)
Els diccionaris, una colección temática para hacer revivir y difundir palabras poco utilizadas de la lengua catalana a través de diferentes soportes y formatos. Una colección temática que explora el significado literal y emocional de las palabras.
Menjar (comer) es el tema del segundo volumen de Els diccionaris. La necesidad de alimentarse es la intención más primitiva del comer, pero no la única. Reunirse para compartir, descubrir y sorprenderse; viajar a través de los sabores, los olores, los colores y las texturas; sentir. Comer es una reivindicación de querer vivir. Comamos.
Els diccionaris es un proyecto de Marta Salarich, que se presentará el sábado 30 de agosto en el jardín del Centro Cívico de Portbou hacia las 13:30 horas, antes de la paella.

Facebook
Instagram

 

Salarich_3 Salarich_4