Give Print a Chance

(CAT)
Print Workers Barcelona organitza la sisena edició del mercat de serigrafia de Barcelona. L’únic mercat nadalenc dedicat íntegrament a la serigrafia amb una selecció de més de 30 artistes amb estand propi de venda i/o exposició.

Print Workers Barcelona va participar en l’edició de l’any 2015 de la Festa del Grafisme amb una demo-taller de serigrafia.

A més del mercat es podrà veure la Col·lecció Internacional de màcules & tote bags màcules, una recopilació d’autèntic luxe, de peces fora d’edició que provenen de l’error o la prova i que reflecteixen l’esforç i treball que suposa l’edició a mà en serigrafia.

Give Print a Chance 2019 reivindica l’edició limitada i l’estampació artesanal.

 

Dissabte 14 i diumenge 15 de desembre
D’11.00 a 20.00 h.
Quevedo 28 (Gràcia)

gpac11

 

Give Print a Chance

Print Workers Barcelona organiza la sexta edición del mercado de serigrafía de Barcelona. El único mercado navideño dedicado íntegramente a la serigrafía con una selección de más de 30 artistas con stand propio de venta y/o exposición.

Print Workers Barcelona participó en la edición del año 2015 de la Festa del Grafisme con una demo-taller de serigrafía.

Además del mercado se podrá ver la Colección Internacional de máculas & tote bags máculas, una recopilación de auténtico lujo, de piezas fuera de edición que provienen del error o la prueba y que reflejan el esfuerzo y trabajo que supone la edición a mano en serigrafía.

Give Print a Chance 2019 reivindica la edición limitada y la estampación artesanal.

 

Sábado 14 y domingo 15 de diciembre
De 11:00 a 20:00 h.
Quevedo 28 (Gràcia)