Comunicat especial

(CAT)
Com sembla que aquesta situació va per llarg, des de la Festa del Grafisme volem posar el nostre gra de sorra per fer més suportable el «confinament». Cada dia compartirem una frase que ens sembli interessant i us suggerirem alguna web que conèixer, re-visitar o descobrir. Podeu compartir aquesta informació amb tots i totes.

El títol de cada post serà # estar-se a casa, seguit de el nombre dels que anem publicant. L’ús pro-nominal de el verb estar, més que significar «jo no surto» vol dir «jo habito» o «faig vida» i ens sembla més adequat que #jo em quedo a casa (font Quaderns, El País, 19-03 -2020, brou de llengua, Rudolf Ortega).

Aquest tipus de continguts contradiu la filosofia del bloc i serà eliminada una vegada donem per superada la pandèmia.

 

Comunicado especial

(CAST)
Como parece que esta situación va para largo, desde la Festa del Grafisme queremos poner nuestro grano de arena para hacer más llevadero el “confinamiento”. Cada día compartiremos una frase que nos parezca interesante y os sugeriremos alguna web que conocer, re-visitar o descubrir. Podéis compartir esta información con todos y todas.

El título de cada post será #estar-se a casa, seguido del número de los que vayamos publicando. El uso pro-nominal del verbo estar, más que significar “yo no salgo” quiere decir “yo habito” o “hago vida” y nos parece más adecuado que #yo me quedo en casa (fuente Quaderns, El País, 19-03-2020, brou de llengua, Rudolf Ortega).

Este tipo de contenidos contradice la filosofía del blog y será eliminada una vez demos por superada la pandemia.