# estar-se a casa 32

(CAT)
Avui ens permetem una frivolitat, parlem de rellotges. En el passat els nens que feien la primera comunió se’ls regalava un rellotge; hi havia fins i tot rellotges que passaven de pares a fills o d’avis a néts. En l’actualitat, amb el mesurament del temps com un servei més dels telèfons intel·ligents, semblaria que el rellotge havia passat a millor vida, estava obsolet.

Però avui m’ha fascinat un article online de la revista Wallpaper, una d’aquestes publicacions que passen d’imprescindibles a oblidables a mesura que augmenten les pàgines dedicades als anuncis i disminueixen les dedicades a informació. I si he quedat fascinat per la gran quantitat d’esferes que encara es poden trobar en el món … les seves formes, els seus dissenys, les seves corretges. Anima’t, frivolitza una estona i mira quina gran quantitat de rellotges possiblement no podràs comprar en la teva vida.

 

El pesimismo

 

# estar-se a casa 32

(CAST)
Hoy nos permitimos una frivolidad, hablemos de relojes. En el pasado a los niños que hacían la primera comunión se les regalaba un reloj; había incluso relojes que pasaban de padres a hijos o de abuelos a nietos. En la actualidad, con la medición del tiempo como un servicio más de los teléfonos inteligentes, parecería que el reloj había pasado a mejor vida, estaba obsoleto.

Pero hoy me ha fascinado un artículo online de la revista Wallpaper, una de esas publicaciones que pasan de imprescindibles a olvidables a medida que aumentan las páginas dedicadas a los anuncios y disminuyen las dedicadas a información. Y si he quedado fascinado por la gran cantidad de esferas que todavía se pueden encontrar en el mundo… sus formas, sus diseños, sus correas. Anímate, frivoliza un rato y mira qué gran cantidad de relojes posiblemente no podrás comprar en tu vida.

 

Rellotges_1 rellotges_2 rellotges_3