Heller parla d’Alain Le Quernec

(CAT)
Al blog de la revista nord-americana Print, el famós crític Steven Heller té un apartat especial The Daily Heller, on recentment ha publicat un post sobre uns cartells d’Alain Le Quernec –el cartellista francès que va participar en l’edició de la Festa de l’any 2014– dedicats a la figura de Donald Trump.

Heller defineix el cartell Vote, com pertorbador, seductor, desagradable i còmic.

I Alain Le Quernec diu que per a ell Trump és un forat negre en la història dels Estats Units.

Podeu llegir el post complet aquí

Le Quernec_RacismIsHate

 

Heller habla de Alain Le Quernec

(CAST)
En el blog de la revista norteamericana Print, el famoso crítico Steven Heller tiene un apartado especial The Daily Heller, donde recientemente ha publicado un post sobre unos carteles de Alain Le Quernec ­–el cartelista francés que participó en la edición de la Festa del año 2014– dedicados a la figura de Donald Trump.

Heller define el cartel Vote, como perturbador, seductor, desagradable y cómico.

Y Alain Le Quernec dice que para él Trump es un agujero negro en la historia de Estados Unidos.

Podéis leer el post completo aquí

LeQuernec_Pax