Nou llibre de Javier Jaén

(CAT)
Jaén va néixer a Barcelona, va estudiar disseny gràfic i belles arts a Barcelona, Nova York i Budapest; des que es va graduar ha treballat, entre d’altres per a The New Yorker, The Washington Post, National Geographic o Greenpeace. També va participar a la Festa de l’any 2015.

El llibre, amb el títol de Greetings from Javier Jaén Studio està publicat per l’editorial anglesa Counter-Print i el pots demanar aquí.

Javier Jaén juga amb els objectes quotidians d’una manera simbòlica i com el mateix diu: Tinc interès en fer les coses el més immediates i fàcils d’entendre possible. No sempre es tracta de com es veuen les coses tècnicament, sinó del que diuen.

Javier Jaen_2

 

Nuevo libro de Javier Jaén

(CAST)
Jaén nació en Barcelona, estudió diseño gráfico y bellas artes en Barcelona, Nueva York y Budapest; desde que se graduó ha trabajado entre otros para The New Yorker, The Washington Post, National Geographic o Greenpeace. También participó en la Festa del año 2015.

El libro, con el título de Greetings from Javier Jaén Studio está publicado por la editorial inglesa Counter-Print y lo puedes pedir aquí.

Javier Jaén juega con los objetos cotidianos de una manera simbólica y como el mismo dice: Tengo interés en hacer las cosas lo más inmediatas y fáciles de entender posible. No siempre se trata de cómo se ven las cosas técnicamente, sino de lo que dicen.

Javier Jaen_3