Design with Impact, Instagram live

(CAT)
El Roca Barcelona Gallery acull la segona sessió de Design with impact, un espai per aprendre i conèixer nous creatius que ens ajudaran a entendre que la creativitat i el disseny sí que importen: tenen un impacte real i directe en les persones, els productes, les empreses i la societat en general.

La sessió comptarà amb 8 ponències de la mà dels professionals més interessants del món creatiu actual, entre els quals es troba Mario Eskenazi, que va participar en la primera edició de la Festa, l’any 2008, que s’iniciarà la seva ponència a les 17:00.

Design with impact també comptarà amb la participació de Genís Roca, Pau García, Claret Serrahima – que va assistir i va fotografiar l’edició de l’any 2014–, Toni Segarra, Carla Cascales, Marc Català i Francesca Tur Serra.

Més informació

Dijous 26 de novembre
A partir de les 17:00

IG live Roca Galley
IG live The Creative

 

DesignWithImpact_1

Design with Impact, Instagram live

(CAST)
El Roca Barcelona Gallery acoge la segunda sesión de Design with impact, un espacio para aprender y conocer nuevos creativos que nos ayuden a entender que la creatividad y el diseño si que importan: tienen un impacto real y directo en las personas, los productos, las empresas y la sociedad en general.

La sesión contará con 8 ponencias de la mano de interesantes profesionales del mundo creativo actual, entre los que se encuentra Mario Eskenazi, que participó en la primera edición de la Festa, el año 2008, que iniciará su ponencia a las 17:00.

Design with impact también contará con la participación de Genís Roca, Pau García, Claret Serrahima ­–que asistió y fotografió la edición del 2014–, Toni Segarra, Carla Cascales, Marc Català y Francesca Tur Serra.

Mas información

Jueves 26 de noviembre
A partir de las 17:00

IG live Roca Gallery
IG live The Creative

DesignWithImpact_2