Gemma Terol a La Macula

(CAT)
Amb el suggeridor títol de “Veure una tetera i imaginar-se un elefant”, el bloc La Màcula (un projecte creat per Lluc Massaguer, dissenyadora gràfica, directora d’art, docent i investigadora en disseny i assídua assistent a la Festa des de les primeres edicions) publica una entrevista amb Gemma Terol, membre de l’equip organitzador de la Festa i responsable de “les paelles” que amenitzen les darreres edicions de la Festa del Grafisme a Portbou.

Podeu llegir l’entrevista completa aquí.

GT_1_blog GT_2_blog

 

 

 

 

Gemma Terol en La Macula

(CAST)
Con el sugerente título de “Ver una tetera e imaginarse un elefante”, el blog La Màcula (un proyecto creado por Lluc Massaguer, diseñadora gráfica, directora de arte, docente e investigadora en diseño y asidua asistente a la Festa desde sus primeras ediciones) publica una entrevista con Gemma Terol, miembro del equipo organizador de la Festa y responsable de “las paellas” que amenizan las últimas ediciones de la Festa del Grafisme en Portbou.

Podéis leer la entrevista completa aquí.

GT_4_blog