Una exposició de Gemma Terol

(CAT)
Amb el títol d’Amigues platòniques i altres espècies, Gemma Terol, membre del col·lectiu organitzador de la Festa, oriünda d’Alcoi, dissenyadora gràfica i il·lustradora, presenta la seva primera exposició individual al Taller Balam de Barcelona.

La mostra és un homenatge a tots aquells moments compartits amb aquestes amigues sense que la vida no seria el mateix.

Una copa de vi i una xerrada infinita amb una amiga de l´ànima. Un passeig pel barri amb la teva gosseta. Dues amigues tota la nit ballant. Una tetera i dues tasses confidents… són algunes de les escenes que es plasmen als plats i altres peces ceràmiques. L’exposició pren el concepte de platònic pel suport, però també perquè són moments efímers i que mai no són iguals. Queden al record i encara que continuem vivint històries similars, sempre seran úniques.

Les peces estan realitzades amb la tècnica de l’esmalt sobre plats blancs reciclats de mercadets de segona mà.

Inauguració
Dijous 8 de setembre, de 18:00 a 20:00
Exposició del 5 al 30 de setembre
Taller Balam
Carrer Pàdua 25, local 3
Davant la Plaça Ventura Gassol (Metro Lesseps)

Instagram 

 

 

Amigues platoniques_2

 

Una exposición de Gemma Terol

(CAST)
Con el título de Amigues platòniques i altres espècies, Gemma Terol, miembro del colectivo organizador de la Festa, oriunda de Alcoy, diseñadora gráfica e ilustradora, presenta su primera exposición individual en el Taller Balam de Barcelona.

La muestra es un homenaje a todos esos momentos compartidos con esas amigas sin que la vida no sería lo mismo.

Una copa de vino y una charla infinita con una amiga del alma. Un paseo por el barrio con tu perrita. Dos amigas toda la noche bailando. Una tetera y dos tazas confidentes… son algunas de las escenas que se plasman en los platos y otras piezas cerámicas. La exposición toma el concepto de platónico por el soporte, pero también porque son momentos efímeros y que nunca son iguales. Quedan en el recuerdo y aunque sigamos viviendo historias similares, siempre serán únicas.

Las piezas están realizadas con la técnica del esmalte sobre platos blancos reciclados de mercadillos de segunda mano.

Inauguración
Jueves 8 de septiembre, de 18:00 a 20:00
Exposición del 5 al 30 de septiembre
Taller Balam
Carrer Pàdua 25, local 3
Frente a la Plaça Ventura Gassol (Metro Lesseps)

Instagram