Dibuixa, dibuixant amb Laura Klamburg

TALLER
En aquest taller proposem gaudir del plaer de l’esbós ràpid, ens delectarem observant la realitat que ens envolta, amb interès i ulls nous, per percebre formes, línies i colors. Un exercici relaxant i totalment gratificant, sense cap altra intenció que gaudir del dibuix com a eina d’expressió bàsica i vital.

Vine a dibuixar una estona mentre dines, menges o descanses. Observa el teu entorn i dibuixa’l… l’ampolla de cervesa, la tassa de cafè, les restes de menjar del plat, els coberts, el perfil d’una cara… qualsevol cosa del teu entorn cobra una importància rellevant després d’observar-la i contemplar-la durant una estona, un acte de meditació, de relaxació màxima.

Dibuixarem sempre sense goma, sense esborrar res. Les línies equivocades es corregiran una sobre una altra, deixant visible l’error, un error que forma part del procés. No busquem la perfecció sinó l’experiència. L’experiència de dibuixar allò que veiem, “es dibuixa, dibuixant”, amb llibertat i sense por.

Dissabte 17
De 11 a 18:00
Participació lliure sense horari establert.
Inscripcions a jaumepujagut5@gmail.com
Els participants han d’aportar els seus propis materials (llapis, bolígrafs, aquarel·les, blocs, fulls de paper, llapis de colors o tècnics, llibretes…)

Col·labora amb la Festa. Menja amb nosaltres

48919520._UX2560_SS2560_

Dibuja, dibujando con Laura Klamburg

TALLER
En este taller proponemos disfrutar del placer del esbozo rápido, nos deleitaremos observando la realidad que nos rodea, con interés y ojos nuevos, para percibir formas, líneas y colores. Un ejercicio relajante y totalmente gratificante, sin otra intención que disfrutar del dibujo como una herramienta de expresión básica y vital.

Ven a dibujar un rato mientras almuerzas, comes o descansas. Observa tu entorno y dibújalo… la botella de cerveza, la taza de café, los restos de comida del plato, los cubiertos, el perfil de una cara… cualquier cosa de tu entorno cobra una importancia relevante después de observarla y contemplarla durante un rato, un acto de meditación, de relajación máxima.

Dibujaremos siempre sin goma, sin borrar nada. Las líneas equivocadas se corregirán una sobre otra, dejando visible el error, un error que forma parte del proceso. No buscamos la perfección, sino la experiencia. La experiencia de dibujar lo que vemos, “se dibuja, dibujando”, con libertad y sin miedo

Sábado 17
De 11 a 18:00
Participación libre sin horario establecido.
Inscripciones en jaumepujagut5@gmail.com

Los participantes deben aportar sus propios materiales (lápices, bolígrafos, acuarelas, blocs, hojas de papel, lápices de colores o técnicos, libretas…)

Colabora con la Festa. Come con nosotros