Taca’t amb la Cecília

TALLER
Taller-homenatge a Cecília Bofarull, dissenyadora i artista, vinculada a la Festa del Grafisme.

La Cecília ens va deixar el passat gener. Ella deia, “L’art em salva”, i és així, l’ajudava a transformar la seva malaltia. A través de les seves taques de color, ens va transmetre la seva força, la seva vitalitat i les seves ganes de viure, per tant tota una lliçó de vida.

Per això durant la Festa li farem un petit homenatge amb la creació d’una obra col·lectiva. Vine a pintar taques de color sobre un llenç de paper gegant, després farem petits fanzines plens de color i energia. Com ella.

Dissabte 17
De 11:00 a 13:30 i de 16:30 a 18:30
Diumenge 18
De 10:00 a 12:00
Participació lliure. No cal inscripció

 Col·labora amb la Festa. Menja amb nosaltres

 

Taca’t amb la Cecília

Taller-homenaje a Cecília Bofarull, dissenyadora i artista, vinculada a la Festa del Grafisme.

Cecília nos dejó el pasado enero. Ella decía “El arte me salva”, y es así, la ayudaba a transformar su enfermedad. A través de sus manchas de color, nos transmitió su fuerza, su vitalidad y sus ganas de vivir, por tanto, toda una lección de vida.

Por eso durante la Festa le rendiremos un pequeño homenaje con la creación de una obra colectiva. Ven a pintar manchas de color sobre un lienzo de papel gigante, después haremos pequeños fanzines llenos de color y energía. Como ella.

Sábado 17
De 11:00 a 13:30 y de 16:30 a 18:30
Domingo 18
De 10:00 a 12:00
Participación libre. No se necesita inscripción

Colabora con la Festa. Come con nosotros

 

One Comment

  1. Xavier

    Quin homenatge més bonic!
    abraçada forta als organitzadors