The Barcelonian

(CAT)
The Barcelonian és un projecte col·lectiu d’il·lustració que ret homenatge a la mítica revista The New Yorker mitjançant les portades d’una revista inexistent. Més de 100 artistes il·lustren la seva relació amb la ciutat viscuda, amb la ciutat dels seus amors i odis, per mostrar-nos racons, escenes, anècdotes i episodis des de les múltiples perspectives de les mirades úniques i recopilades en aquesta exposició col·lectiva.

El projecte s’exposa en un centre cívic de la ciutat de Barcelona i entre els seus participants hi ha membres i exmembres del col·lectiu com Gemma Terol, Juan Cardosa o Julia Solans així com participants en diverses edicions de la Festa com Àfrica Fanlo (2009-2010) , o Pep Montserrat (2018) i desenes d’altres il·lustradors el treball dels quals admirem.

El dimarts 4 d’octubre a les 18:00 podreu gaudir d’una visita guiada i el dijous 27 d’octubre tindrà lloc un concert il·lustrat de Rumba nois amb The Barcelonian a les 19:00.

Del 20 de setembre al 27 d’octubre
Sala d´exposicions Teresa Pamies.
CC Urgell, Urgell 145, Barcelona

Més informació
Instagram

The Barcelonian_2

 

The Barcelonian

(CAST)
The Barcelonian es un proyecto colectivo de ilustración que rinde homenaje a la mítica revista The New Yorker mediante las portadas de una revista inexistente. Más de 100 artistas ilustran su relación con la ciudad vivida, con la ciudad de sus amores y odios, para mostrarnos rincones, escenas, anécdotas y episodios desde las múltiples perspectivas de sus miradas únicas y recopiladas en esta exposición colectiva.

El proyecto se expone en un centro cívico de la ciudad de Barcelona y entre sus participantes se encuentran miembros y exmiembros del colectivo como Gemma Terol , Juan Cardosa o Julia Solans así como participantes en diversas ediciones de la Festa como Àfrica Fanlo (2009-2010), o Pep Montserrat (2018) y decenas de otros ilustradores cuyo trabajo admiramos.

El martes 4 de octubre a las 18:00 se podrá disfrutar de una visita guiada y el jueves 27 de octubre tendrá lugar un concierto ilustrado de Rumba nois con The Barcelonian a las 19:00.

Del 20 de septiembre al 27 de octubre
Sala de exposiciones Teresa Pamies.
CC Urgell, Urgell 145, Barcelona

Más información
Instagram

The Barcelonian_1

 

Il·lustració de portada Miguel Gallardo / Ilustración de portada Miguel Gallardo