Una cançó inèdita de Bob Dylan llançada amb la feina dels fotògrafs de Magnum i Anthony Burrill

(CAT)
L’últim vídeo musical de Bob Dylan, per a una versió inèdita de Not Dark Yet, combina el treball de diversos noms importants de tota la indústria creativa. Anthony Burrill proporciona tipografia a tot el projecte, mentre que el director Clemens Habicht ha seleccionat una varietat de fotografies històriques de Magnum per al vídeo, treballant amb Josh Cheuse a la direcció creativa. L’objectiu final és “produir una pel·lícula que parli del pas del temps, el nostre lloc a la història i la connexió humana que defineix les nostres vides”, explica un comunicat.

Pel que fa a la tipografia, l’estil de Burrill –participant als Tallers de la Festa de l’edició del 2018– es poden detectar immediatament. La paleta aprofita el blanc i negre, amb “un petit toc de groc aquí i allà”, tendències visuals característiques del seu treball. D’altra banda, el vídeo mostra rastres de les arrels predigitals de Burrill i enllaços amb la impressió tradicional.

Not Dark Yet també presenta el treball de fotògrafs com Chien-Chi Chang, Elliott Erwitt, Alex Webb, Hiroji Kubota, Nikos Economopoulos i Thomas Hoepker entre d’altres.

Més informació aquí.

Not Dark Yet_6

 

 

Una canción inédita de Bob Dylan lanzada con el trabajo de los fotógrafos de Magnum y Anthony Burrill

(CAST)
El último video musical de Bob Dylan, para una versión inédita de Not Dark Yet, combina el trabajo de varios nombres importantes de toda la industria creativa. Anthony Burrill proporciona tipografía en todo el proyecto, mientras que el director Clemens Habicht ha seleccionado una variedad de fotografías históricas de Magnum para el video, trabajando con Josh Cheuse en la dirección creativa. El objetivo final es “producir una película que hable del paso del tiempo, nuestro lugar en la historia y la conexión humana que define nuestras vidas”, explica un comunicado.

En cuanto a la tipografía, el estilo de Burrill –participante en los Tallers de la Festa de la edición del 2018– se pueden detectar de inmediato. La paleta aprovecha el blanco y negro, con «un pequeño toque de amarillo aquí y allá», tendencias visuales características de su trabajo. En otra parte, el video muestra rastros de las raíces predigitales de Burrill y vínculos con la impresión tradicional.

Not Dark Yet también presenta el trabajo de fotógrafos como Chien-Chi Chang, Elliott Erwitt, Alex Webb, Hiroji Kubota, Nikos Economopoulos y Thomas Hoepker entre otros.

Más información aquí.

Not Dark Yet_4 Not Dark Yet_5