Akelarre, un confinament artístic

(CAT)
Silvia Yruela, Mireia Domènech, Núria Vila i Marina Roca han realitzat aquests dies un confinament artístic al Museu de la Vida Rural, amb entrevistes en directe, processos, residus i reflexions diverses.

Silvia, Mireia, Nuria i Marina formen el col·lectiu Leftovers, que va ser present a la darrera edició de la Festa. A més, Mireia forma part del col·lectiu organitzador de la Festa en aquests moments i Silvia ho va estar en el passat.

Estem segurs que el confinament, en què s’han dedicat a investigar sobre les dones i el món rural, sota el nom d’Akelarre, han transitat els límits entre l’imaginari col·lectiu de bruixa i la dona real i ens proporcionaran resultats interessants i sorprenents, que esperem poder llegir aviat.

Mira la seva web o segueix-les a Instagram (Mireia, Silvia , Nuria)

Akelarre_1 Akelarre_2

Akelarre, un confinamiento artístico

(CAST)
Silvia Yruela, Mireia Domènech, Núria Vila y Marina Roca han realizado estos días un confinamiento artístico en el Museu de la Vida Rural, con entrevistas en directo, procesos, residuos y reflexiones varias.

Silvia, Mireia, Nuria y Marina forman el colectivo Leftovers, que estuvo presente en la última edición de la Festa. Además, Mireia forma parte del colectivo organizador de la Festa en estos momentos y Silvia lo estuvo en el pasado.

Estamos seguros que el confinamiento, en el que se han dedicado a investigar sobre las mujeres y el mundo rural, bajo el nombre de Akelarre, han transitado los límites entre el imaginario colectivo de bruja y la mujer real y nos proporcionarán interesantes y sorprendentes resultados, que esperamos poder leer pronto.

Mira su web o síguelas en Instagram (Mireia, Silvia , Nuria)

 

Akelarre_4