Cromos repes. Cròniques del món démode

(CAT)
L’il·lustrador, dissenyador i amic Alexis Rom, que entre altres coses, va impulsar l’ús de la serigrafia a la ciutat de Barcelona a través del tristament desaparegut Taller Vostok, presenta els seus nous treballs a la galeria H2o, sota el nom de Cromos repes. Cròniques del món démode.

Com proclama el primer paràgraf de la postal d’invitació: Un gran esdeveniment artisticosocial a la Ciutat Comtal que vostè no hauria de menystenir.

Alexis, simpatitzant de la Festa des dels seus inicis i participant amb un taller a l’edició del 2011, ja fa molts anys que està lloant les excel·lències del disseny analògic, dels sistemes d’impressió més tradicionals, del fet a mà. Els seus treballs es van fer populars a la ciutat de la mà de la productora Cha Cha i el seu estil com a artista gràfic és únic i inimitable, proper, popular, una mica boig (no us perdeu el seu projecte Los Tonters, un grup musical d’Alacant que només existeix en la seva imaginació, i que podeu seguir a la seva web) i sempre interessant alhora que elegant.

Galeria h2o
Verdi, 152. Gràcia, Barcelona

Exposició
Del 30 de març al 28 d’abril
De 16:00 a 20:00

Inauguració
Dijous 30 de març
De 18:00 a 21:00

Alexis sobre

 

 

Cromos repes. Crónicas del mundo démode

(CAST)
El ilustrador, diseñador y amigo Alexis Rom, que, entre otras cosas, impulso el uso de la serigrafía en la ciudad de Barcelona a través del tristemente desaparecido Taller Vostok, presenta sus nuevos trabajos en la galería H2o, bajo el nombre de Cromos repes. Crónicas del mundo démode

Como proclama el primer párrafo de la postal de invitación: Un gran acontecimiento artístico-social en la Ciudad Condal que usted no debería desdeñar.

Alexis, simpatizante de la Festa desde sus inicios y participante con un taller en la edición del 2011, lleva muchos años cantando las excelencias del diseño analógico, de los sistemas de impresión más tradicionales, de lo hecho a mano. Sus trabajos se hicieron populares en la ciudad de la mano de la productora Cha Cha y su estilo como artista gráfico es único e inimitable, cercano, popular, algo loco (no os perdáis su proyecto Los Tonters, un grupo musical de Alicante que sólo existe en su imaginación, y que podéis seguir en su web) y siempre interesante a la par que elegante.

Galería h2o
Verdi, 152. Gràcia, Barcelona

Exposición
Del 30 de marzo al 28 de abril
De 16:00 a 20:00

Inauguración
Jueves 30 de marzo
De 18:00 a 21:00

Alexis_3