De nord a Sud. Festa del Grafisme, Altafulla

(CAT)
Tot esperant poder tornar a la frontera com més aviat millor, la nova edició de la Festa del Grafisme, després de l’edició de Barcelona, es trasllada a la província de Tarragona.

La cita ineludible per als amants del disseny en general i del disseny gràfic en particular, tindrà lloc els propers 7 i 8 d’octubre, a Altafulla, com sempre a prop del mar.

La Festa –que aquest any es desenvolupa al voltant del tema del grafisme i el paisatge, o el disseny gràfic i l’entorn o si voleu el disseny i la natura– proposa una ruta compartida pel dissabte 7, amb tallers, exposicions i conferències. El matí del diumenge 8 d’octubre proposem un dia més lliure per poder gaudir de les nostres particulars experiències, converses, una paella, un vermut, i alguna sorpresa.

Reserva a la teva agenda aquest primer cap de setmana complet del mes d’octubre, ja saps que ens encantaria tornar-te a veure o conèixer-te si és la teva primera festa i compartir les nostres il·lusions, propostes i amor pel disseny gràfic en particular, el disseny i la cultura en general.

Roman atent a la web per als detalls del programa i altres informacions d’interès. I recorda, a la Festa tot és gratuït excepte la paella (i el vermut). Fins aviat.

Brujula_1 Brujula_2

 

 De norte a Sur. Festa del Grafisme, Altafulla

(CAST)
Esperando poder volver a la frontera lo antes posible, la nueva edición de la Festa del Grafisme, después de la edición de Barcelona, se traslada a la provincia de Tarragona.

La ineludible cita para los amantes del diseño en general y del diseño gráfico en particular, tendrá lugar los próximos 7 y 8 de octubre, en Altafulla, como siempre cerca del mar.

La Festa –que este año se desarrolla alrededor del tema del grafismo y el paisaje, o el diseño gráfico y el entorno o si queréis el diseño y la naturaleza– propone una ruta compartida para el sábado 7, con talleres, exposiciones y conferencias. La mañana del domingo 8 de octubre proponemos un día más libre para poder disfrutar de nuestras particulares experiencias, conversaciones, una paella, un vermut, y alguna sorpresa.

Reserva en tu agenda este primer fin de semana completo del mes de octubre, ya sabes que nos encantaría volver a verte o conocerte si es tu primera Festa y compartir nuestras ilusiones, propuestas y amor por el diseño gráfico en particular, el diseño y la cultura en general.

Permanece atento a la web para los detalles del programa y otras informaciones de interés. Y recuerda, en la Festa todo es gratuito excepto la paella (y el vermut). Hasta pronto.

Brujula_3