FTM, exposició col·lectiva

[CAT]
Una exposició per descobrir peces, projectes, idees, experiments …

FTM són les sigles de Fes-ho Tu Mateix, una mostra en la qual participen Jan Barceló, Juan Cardosa, Cocolia, Forma, Giri (M.Gravalos-M.Matamala-J. Pigem), Raúl Goñi, Luis Grau, Juma, Lauren Press (Arcangela Regis), Mer Llorens, Ignasi Morató, Eduard Olivella, David Ricart i David Torrents.

Entre ells es troben alguns membres de l’equip organitzador de la Festa com Juan Cardosa, Manel Gravalos del col·lectiu Giri, Raúl Goñi o Arcángela Regis de Lauren Press; a més d’alguns participants de l’última edició de la Festa com Eduard Olivella o David Ricart.

A mestres un espai per la promoció del disseny, la fotografía, el dibuix, l’il·lustració i cer tipus d’art amb característiques especials.
Un espai circunstancial que proposa esdeveniments i accions de molt curta durada en format exposició, conferencia, taller, presentació, etc.

mestres, espai circunstancial
passatge maiol 10, Barcelona
divendres 7 d’abril, de 19 a 22 h
dissabte 8 d’abril de 12 a 15 h.

FTM, cartell_2

FTM, exposición colectiva

[CAST]
FTM son las siglas de Hazlo Tu Mismo en catalán, una muestra en la que participan Jan Barceló, Juan Cardosa, Cocolia, Forma, Giri (M.Gravalos-M.Matamala-J. Pigem), Raúl Goñi, Luis Grau, Juma, Lauren Press (Arcangela Regis), Mer Llorens, Ignasi Morató, Eduard Olivella, David Ricart y David Torrents.

Entre ellos se encuentran algunos miembros del equipo organizador de La Festa como Juan Cardosa, Manel Gravalos del colectivo Giri, Raúl Goñi o Arcangela Regis de Lauren Press; además de algunos participantes de la última edición de la Festa como Eduard Olivella o David Ricart.

Una exposición para descubrir piezas, proyectos, ideas, experimentos…

En mestres un espacio para la promoción del diseño, la fotografía, el dibujo, la ilustración y cierto tipo de arte con características especiales.
Un espacio circunstancial que propone eventos y acciones de corta duración en formato exposición, conferencia, taller, presentación, etc.

mestres, espai circunstancial
pasaje maiol 10, Barcelona
viernes 7 de abril, de 19 a 22 h
sábado 8 de abril de 12 a 15 h.