ESC17

[CAT]
Torna la trobada no-urbana d’experimentació i divulgació de l’ús creatiu, artístic, lliure i proper a les persones de la tecnologia electrònica/digital

Un esdeveniment organitzat per booleans, un col·lectiu obert de dissenyadors, artistes i programadors format per Albert Carles, Ferran Esteve, Eva González, Toni Jaume, Raquel Luján i Gorane Marcilla; booleans ha participat activament a la Festa des dels seus inicis i ha produït divertides instal·lacions per al guateque de les dues últimes edicions.

El programa que inclou conferències, tallers, exposicions i activitats, compta amb la participació del col·lectiu booleans, David Casacuberta, Jordi Espuny, LinaLab &&! ME, Raúl Nieves, Mònica Rikic, Román Torre, Ramon Sangüesa, Sonikgroove, True-False DJs i Félix Vinyals.

Tres dies de cultura digital en un fantàstic entorn no-urbà.

Més informació

5, 6 & 7 maig 2017
Fundació La Plana
Santa Maria d’Oló (Moianès)

esc17_blog_grrr_

ESC17

[CAST]
Vuelve el encuentro no-urbano de experimentación y divulgación del uso creativo, artístico, libre y cercano a las personas de la tecnología electrónica/digital

Un evento organizado por booleans, un colectivo abierto de diseñadores, artistas y programadores formado por Albert Carles, Ferran Esteve, Eva González, Toni Jaime, Raquel Luján y Gorane Marcilla; booleans ha participado activamente en la Festa desde sus inicios y ha producido divertidas instalaciones para el guateque de las dos últimas ediciones.

El programa que incluye conferencias, talleres, exposiciones y actividades, cuenta con la participación del colectivo booleans, David Casacuberta, Jordi Espuny, Linalab && !ME, Raúl Nieves, Mónica Rikić, Román Torre, Ramon Sangüesa, Sonikgroove, True-False DJs y Félix Vinyals,

Tres días de cultura digital en un fantástico entorno no-urbano.

Más información

5, 6 & 7 de mayo de 2017
Fundació La Plana
Santa Maria d’Oló (Moianès)

esc17_blog_grrr_1