A través de l’estenop

(CAT)
A través de l’estenop presenta els treballs de set fotògrafs professionals que utilitzen o han utilitzat la fotografia estenopeica per realitzar els seus projectes personals.

La seva elecció no ha estat arbitrària ni per simple experimentació, sinó que respon a la necessitat conceptual de plasmar els sentiments i reflexions que provoca la nostra relació amb la llum, l’espai, el temps i el moviment, així com l’emoció i el gaudi de la fotografia en estat pur.

Ramón Casanova, Sławomir Decyk, Isidre García Puntí, Martí Llorens, Diego López Calvín, Eva Lorente i Arcangela Regis (membre del col·lectiu organitzador de La Festa del Gafisme)

Dimecres 12 de juliol
Dijous 13 de juliol
De 19 a 22 h

estenop_postal_web_3

 

A través del estenopo

(CAST)
A través del estenopo, presenta los trabajos de siete fotógrafos profesionales que utilizan o han utilizado la fotografía estenopeica para realizar sus proyectos personales.

Su elección no ha sido arbitraria ni por simple experimentación, si no que responde a la necesidad conceptual de plasmar los sentimientos y reflexiones que provoca nuestra relación con la luz, el espacio, el tiempo y el movimiento, así como la emoción y el disfrute de la fotografía en estado puro.

Ramón Casanova, Sławomir Decyk, Isidre García Puntí, Martí Llorens, Diego López Calvín, Eva Lorente y Arcangela Regis (miembro del colectivo organizador de La Festa del Grafisme)

Miércoles 12 de julio
Jueves 13 de julio
De 19 a 22 h